Amanunte incredibile despre jandarmerita Stefania si protestul din Piata Victorie! "Fetito, te-am adoptat!"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Jandarmerita Stefania, tanara de 23 de ani care a ajuns sa fie batuta de huligani, la protestul diasporei, s-a transformat intr-o mica vedeta a momentului.

Tanara aflata la inceput de cariera a starnit mila in randul oamenilor, din cauza modului in care a fost agresata de huliganii care au agitat apele la protestul pasnic.
O utilizatoare i-a transmis chiar si un mesaj emotionant in perioada in care Stefania s-a aflat in spital.

"Ea este Stefania Nistor. Fetito, te-am adoptat, chiar daca virtual!", a scris femeia in dreptul imaginii cu jandarmerita aflata in spital.

Odata cu mesajul transmis la adresa ei, utilizatoarea a mai publicat o conversatie veche, halucinanta, cu un alt utilizator. Discutia se petrecea cu o saptamana inainte de proteste.
Din cele spuse de cel de-al doilea utilizator, reiese faptul ca mitingul din data de 10 august ar fi fost "programat" sa fie unul violent.

"Cine crede ca protestele vor fi pasnice se insala. Vor fi pasnice initial. Nu vor fi pasnice pe ansamblu", " Nu va imaginati o hoarda de oameni venind cu bate si sabii. Protestele vor fi pasnice initial. Apoi vor degenera", "La protestele anterioare au venit oameni sa ceara stoparea modificarilor legilor justitiei. La aceste proteste oamenii vor striga "M$#E PSD. Intelegi?", au fost cateva din argumentele barbatului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate