Amănunte teribile despre milionarul din Maglavit, care şi-a ucis într-un accident rutier toată familia! Mărturisiri îngrozitoare ale pompierilor

Un fermier bogat din Maglavit a murit sâmbătă noapte, alături de familie, după ce a intrat cu maşina într-un autotren parcat.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Laurenţiu Bîcu, un mare fermier din zona Maglavit, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un grav accident produs pe DN 56, între Craiova şi Calafat. În maşina pe care afaceristul o conducea cu viteză şi pe care a scăpat-o de sub control, se aflau iubita acestuia şi cei doi copii ai bărbatului. În urma impactului violent, autoturismul a intrat sub TIR, iar şoferul şi cei trei pasageri şi-au pierdut viaţa.

Pompierii doljeni au explicat că două persoane au fost găsite încarcerate în autoturismul distrus, însă medicii nu au putut face nimic pentru a le salva viaţa. ”S-a intervenit cu două autospeciale de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Dolj. La locul intervenţiei, s-a constatat că erau două persoane încarcerate şi două decedate. S-a lucrat pentru descarcerarea celor două persoane din autoturism, ulterior constatându-se decesul acestora. Au decedat doi adulţi şi doi copii“, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Primarul comunei Maglavit, Ion Dinu, a povestit pentru Gazeta de Sud că Laurenţiu Bîcu era cel mai mare fermier din comună, unul corect, muncitor şi cinstit. ”Era un băiat deosebit, cel mai mare fermier din comună, cu utilaje performante, teren mult, siloz şi chiar staţie de irigat. Rar întâlneşti un om ca el! Era corect, gospodar şi cinstit. Avea şi teren luat în arendă şi a fost întotdeauna corect cu oamenii. Am numai cuvinte de laudă pentru el“, a precizat edilul Ion Dinu.

Laurenţiu Bîcu se despărţise de prima soţie, iar cei doi copii ai lor, un băiat şi o fată, au rămas alături de tată. Fata urma să împlinească 14 ani zilele acestea. Ambii au sfârşit în accident,
Aflată lângă şofer era Monica Pîrlogescu, iubita acestuia. Femeia avea 38 de ani si era  educatoare la o grădiniţă din Calafat.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate