Amănunte zguduitoare din raportul medicului legist! Cum s-a aflat ADN-ul Alexandrei Măceșanu: ”Cei 7 dinți măcinați, amestecați împreună…”

Familia Alexandrei Măceșanu, plângere penală pe numele medicului legist! Amănunte incredibile despre cum s-a afla AND-ul tinerei răpite de Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Familia Alexandrei Măceșanu a făcut plângere penală împotriva medicului legist care a eliberat actul constatator de deces al tinerei răpite de Gheorghe Dincă.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu și reprezentantul familiei acesteia, a făcut anunțul pe pagina sa de socializare. ”Am depus Plângere Penală la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat Actul Constatator de Deces în cazul Alexandrei. Fără cadravru, fără rămășițe umane de orice natură care să aparțină Alexandrei a fost emis acest ACT de către un medic de la INML pe baza unei analize ADN dintr-un amestec de dinți găsiți în acel butoi. Și cu refuzarea dreptului familiei de a efectua o a doua expertiză. Este revoltător și ilegal! Probabil, ca în toate cazurile plângerilor depuse de noi față de funcționari ai statului, NU se va face NIMIC”

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Alexandrei Măceșanu? Tatăl fetei a adus fotografia mamei lui, care a murit în iulie 2018, după ce a fost mușcată de o insectă FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Gheorge Dincă a scris o scrisoare familiei Alexandrei Măceșanu: "Eu sunt criminalul. Vă urez multă sănătate celor din familia Măceșanu"

”Doar dintr-un singur dinte s-a putut extrage ADN, iar această procedură de examinare și extragere a ADN-ului a fost una defectuoasă, întrucât conform procedurii aplicate, tehnica a constat în măcinarea celor 7 dinți, amestecându-i împreună, ceea ce a condus, în mod evident, la contaminarea ADN-ului găsit. Au extras ADN dintr-o componentă a corpului uman care nu pune în pericol viața. (…)

Vezi pe stirilekanald.ro și alte aspecte contestate de familia Alexandrei Măceșanu

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate