Vedete

”Amazoanele” de la Exatlon, show inedit la “Vulturii de noapte”! Diana Belbiţă, Diana Bulimar, Anda Adam şi “războinicii” Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica, întâlnire de gradul 0, în această seară, la “Vulturii de noapte”, de la ora 23:15, la Kanal D

O ediţie incendiară “Vulturii de noapte” începe în această seară, de la ora 23:15, late night show-ul moderat de Cătălin Cazacu, Victor Slav şi Bursucu’.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

 

“Preţul succesului”, “tema” din această seară, aduce pe scenă show-ului nume cu rezonanţă în sportul românesc dar şi în showbiz-ul autohton.

Diana Bulimar, Diana Belbita, Ştefan Floroaica, Alex Nedelcu şi Anda Adam, foştii concurenţi Exatlon, primul sezon, sunt vedetele care fac că această seară să devină una de neuitat, la “Vulturii de noapte”.

Ce fel de bărbaţi preferă invitatele vulturilor, ce caracteristici trebuie să aibă aceştia pentru a le cuceri, aflăm chiar de la ele.

“Nu a fost niciun bărbat suficient de asumat cât să mă impresioneze, sau nu a fost dispus să facă ceva în acest sens”, spune Diana Belbiţă. 

“Lupta contra taurului”, una dintre atracţiile serii, la “Vulturii de noapte”, îi ademeneşte  în “competiţie” pe Alex Nedelcu, Diana Belbita, Didi Bulimar şi Ştefan Floroaica, şi care dintre ei a ieşit învingător, în lupta contracronometru, aflăm în această seară.

Un moment inedit îl reprezintă provocarea lansată de vulturi Dianei Belbiţă: “Repetă scenă din Doamna şi vagabondul (renumitul film de animaţie american, produs Walt Disney – n.r.) cu un ”Vultur” sau un ”Bursuc” - o pune în dificultate pe fosta concurentă Exatlon.

Pe cine a ales Diana Belbiţă pentru “siropoasa” scenă şi ce surpriză de proporţii a avut aceasta aflaţi în această seară, de la 23:15, la Kanal D, în “Vulturii de noapte”, o ediţie spectaculoasă, ale cărei gazde sunt inegalabilii Victor Slav, Bursucu’ şi Cătălin Cazacu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol