Ambasada Rusiei în România, reacție halucinantă după atacul din această dimineață! „Necesită sacrificii sângeroase”

La puțin timp după atacul din această dimineață din fața Ambasadei Rusiei în România, reprezentanții instituției au reacționat. Iată care a fost reacția lor!

Autor: Maria Georgiana

In articol:

În dimineața zilei de miercuri, 6 aprilie, un accident a avut loc în fața Ambasadei Rusiei din București. În urma cercetărilor efectuate de autorități, bărbatul care se afla la volanul autoturismului

era Bogdan Drăghici, un personaj controversat, fiind cunoscut pentru infracțiuni de agresiune. De precizat este că, anchetatorii iau în calcul mai multe variante, după ce acesta a intrat cu mașina în gardul instituției, apoi a murit carbonizat, în urma incendiului izbucnit la autoturism.

La scurt timp după tragedie, reprezentanții instituției au transmis condoleanțe familiei lui Bogdan Drăghici, cu precizarea că Ambasada Rusiei din România va face propria anchetă în acest caz.

„Nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă”

Nu cu mult timp înainte de a muri, Bogdan Drăghici  a lăsat un mesaj pe Facebook, acolo unde își exprima indignarea cu privire la situația din Ucraina, acolo unde mulți civili ucraineni s-au stins din viață, în urmă atacurilor armatei ruse.

Citeste si: „Vom trăi un sfârșit apocaliptic!” Ultimele cuvinte ale lui Bogdan Drăghici, înainte să intre cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei! Ce mesaj a transmis?

Așadar, Ambasada Rusiei în România a transmis un mesaj, acolo unde preciza că instituția își exprimă condoleanțele față de rudele și prietenii lui Bogdan Drăghici. Astfel, reprezentanții instituției au mai precizat că oricare ar fi fost motivele șoferului, nu există vreo îndoială că acestea a recurs la gestul necugetat sub influența unei „explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizată în orașul Bucha”.

”Ambasada își exprimă profundele condoleanțe rudelor și prietenilor bărbatului care și-a dat foc în mașina după încercarea eșuată de a lovi porțile Ambasadei Rusiei în România. Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele șoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în orașul Bucea.”,

a transmis Ambasada Rusiei în România.

Mai mult decât atât, Ambasada Rusiei în România a mai precizat că Bucha, oraș care se află la o distanță mică de Kiev, a fost abandonat de armata rusă în urma negocierilor de la Istanbul, care au avut loc pe data de 30 martie. Astfel, instituția susține că naționaliștii ucraineni au „masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus”.

În acest caz, Ambada Rusiei în România susține că persoana care a decedat în această dimineață devenise, de fapt, victima unei propagande militare nestăpânite „a regizorilor neo-naziști aflați la putere la Kiev”.

Citeste si: În ce stare se află Nikita de România, după ce a ajuns în comă la spital! Decizia luată de medici- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„În acest mic oraș ucrainean, nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul pe 30 martie, naționaliștii ucraineni au masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus.  De fapt, persoana respectivă a devenit victima unei propagande militare nestăpânite a regizolrilor neo-naziști aflați la putere la Kiev și a patronilor lor occidentali, care, fără să aștepte rezultatele unei examinări medico-legale și ale mărturiei martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federației Ruse pe fundalul desfășurării operațiuni militare speciale în Ucraina.

Imperiul minciunilor Occidentului colectiv necesită sacrificii sângeroase, tehnologia a fost elaborată de mult timp, atât în ​​Siria în cazul provocărilor Căștilor Albe, cât și în 2014, în timpul loviturii de stat din Ucraina (”Suta Cerească”). 

În același timp, suntem convinși că „făcătorii de adevăr” din mass-media ucraineană și occidentală, blogosfera vor lăsa în mod tradițional în tăcere faptele dezvăluite de tortură a prizonierilor de război ruși, agresiune și crime brutale ale locuitorilor din Mariupol și alte orașe din Ucraina.”, a mai transmis instituția.

Instituția, despre operațiunile militare speciale din Ucraina

Totodată, Ambasada Rusiei în România a ținut să precizeze, în același mesaj, care sunt, de fapt, operațiunile militare din Ucraina, în final precizând că o prioritate importantă a forțelor ruse, dar și a oficialilor ruși este aceea de a evita victime civile.

„La rândul nostru, îi subliniem și îi informăm pe cei care nu au posibilitatea de a primi informații obiective, aflându-se sub capota mainstreamului propagandei militare occidentale, că scopurile operațiunii militare speciale din Ucraina sunt: 

1) protejarea populației a republicilor populare Donețk și Luhansk de la genocidul efectuat timp de 8 ani de către neonaziști ucraineni; 

2) demilitarizarea Ucrainei, care a devenit un avanpost militar anti-rus al NATO, ameninţând securitatea naţională a ţării noastre; 

3) denazificarea Ucrainei, unde Occidentul colectiv a tolerat în mod deliberat creșterea sentimentelor radicale de dreapta pentru a crea un proiect geopolitic „anti-Rusia”. 

Cea mai importantă prioritate, după cum a remarcat Comandantul Suprem Vladimir Putin, este evitarea victimelor civile prin toate mijloacele , se arată în comunicat.

Ambasada Rusiei în România, reacție halucinantă după atacul din această dimineață! „Necesită sacrificii sângeroase”

Accident în fața Ambasadei Rusiei, București

[Sursa foto: Captură TV]

Bogdan Drăghici fusese condamnat la peste 15 ani de închisoare cu executare

Un lucru ce s-a aflat după moartea lui Bogdan Drăghici, șoferul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București, este acela că acesta a fost condamnat ieri la 15 ani și patru luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că și-a batjocorit fiica.

Protest incredibil în fața Ambasadei Rusiei față de masacrul de la Bucha. Un român s-a întins în fața instituției, cu mâinile legate la spate

În același timp, Bogdan Drăghici era cercetat și într-un alt dosar penal, tot pentru infracțiuni de agresiune sexuală. Totodată, bărbatul avea interdicția de a părăsi țara până la data de 26 mai 2022, aflându-se sub control judiciar.

Ambasada Rusiei în România, reacție halucinantă după atacul din această dimineață! „Necesită sacrificii sângeroase”

Bogdan Drăghici

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca cei trei români să-și piardă viața în accidentul din Bulgaria. Au ieșit la iveală imaginile de pe camerele de supraveghere, amplasate...

"Atunci s-o fi întâmplat!" Ce au auzit vecinii în noaptea în care a avut loc crima din Arad. Proprietara apartamentului știa că acolo locuiește o singură persoană

Detaliul care a ieșit la iveală după moartea Simonei Săndulescu, artista găsită înecată în Lacul Morii. Dezvăluirea făcută de prietena pe care a menționat-o în mesajul de adio

5 zodii dau lovitura. Berbecii vor obține o reușită importantă

NENOROCIREA care s-a abătut asupra României. Aceste zile sunt critice. Au ANUNȚAT OFICIAL

Vlăduța Lupău a născut un băiețel! Ce nume unic i-a ales micuțului său

Un alt produs consumat de români în cantități industriale devine lux. La ce preț a ajuns

Dan Petrescu, DEMIS de la CFR Cluj – Mirel Rădoi pregătit să-i ia locul – Planul lui Neluțu Varga după ce a făcut o criză de nervi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies