Ambasador găsit mort în reședința sa din București!

Ambasadorul Ciprului în România a fost găsit mort în reședința sa din București.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ambasadorul Ciprului Filippos Kritiotis a fost găsit mort în casă, iar decesul se pare că a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Conform unui comunicat al Poliției, în data de 12 iulie, printr-un apel la 112 a fost anunțat decesul unui bărbat, cetățean străin, în reședința sa situată în sectorul 1. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor decesului. Poliția cercetează  condițiile în care a avut loc decesul și nu este exclusă nicio variantă până la venirea rezultatelor necropsiei.

Citeste si: Ambasadorul SUA la Bucureşti, la recepția de Ziua Independenței: Suntem dedicaţi să susţinem relansarea economică a României

Citeste si: COVID-19 lovește la cel mai înalt nivel. Clasa politică, în alertă

Citeste si: Grecia, reclamată la Comisia Europeană. „Românii NU sunt cetățeni de rang 2”

Se pare că ambasadorul era cunoscut ca având probleme cardiace, un infarct fiind probabil și cauza decesului, conform Stirile Pro tv.

Ambasadorul Ciprului Filippos Kritiotis avea 63 de ani și se afla în funcție de un an. Filippos Kritiotis s-a născut pe 14 august 1957 în orașul Pafos, din Vestul Ciprului, era căsătorit și avea o fiică. Ambasadorul Ciprului era un diplomat cu experiență, a fost Înalt Comisar al Ciprului în Australia și ambasador în Finlanda, înainte de a ajunge în România. Dar, în cariera sa de diplomat a lucrat și în ambasadele din Bulgaria și Ungaria, conform datelor din CV-ul său.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate