Ambulanțierul din Suceava răpus de coronavirus moștenise meseria de la tatăl său. Serviciul medical va ține un moment de reculegere

Un ambulanțier de 53 de ani din Suceava a murit ieri infectat cu coronavirus, fiind primul cadru medical răpus de acest virus care face din ce în ce mai multe victime și în țara noastră.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Ambulanțierul de 53 de ani a avut primele simptome ale coronavirusului în data de 24 de martie. Bărbatul a fost testat și a primit rezultatul pozitiv șase zile mai târziu, pe 30 martie. Potrivit Mediafax, ambulanțierul a refuzat să stea internat în spital și a primit îngrijiri medicale la domiciliu.

Citeste si: Dezvăluirile uluitoare ale unui medic italian! Cu ce sunt trataţi pacienţii bolnavi de coronavirus: "Folosim şi un medicament experimental"

„Directoarea medicală ținea legătura cu el. Mi-a spus că a vorbit și ieri (luni – n.r.). I s-a părut că nu este într-o stare bună și i-a recomandat să meargă la spital dar bărbatul susținea că dacă îi va fi rău va suna”, a declarat, pentru Mediafax, managerul Alexandru Lăzăreanu.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Ambulanțierul din Suceava lucra de 25 de ani în domeniul medical și a moștenit meseria de la tatăl său. 

Citeste si: Mesajul emoționant al unei românce stabilite în Italia! Coronavirusul a pus stăpânire pe oameni! ”Totul este deja scris! Suntem ingenunchiati”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și-a exprimat regretele pentru familia îndoliată și spune că este alături de toate cadrele medicale care trec prin momente de cumpănă în aceste momente. 

Moment de reculegere pentru ambulanțierul din Suceava care a murit de coronavirus marți

După moartea ambulanțerului din Suceava Serviciile Publice de Ambulanță au declarat doliu și vor ține un moment de recuegere timp de un minut, miercuri, de la ora 10.00.

Citeste si: Viața controversată a celui de al treilea român ucis de coronavirus în țara noastră. Omul de afaceri din Neamț a bătut un arbitru și  după ce s-a infectat a intrat în contact cu medici de la Spitalul Județean și s-a dus la Sanatoriul TBC Bisericani

Potrivit sursei citate, sirenele şi sistemele luminoase ale ambulanţelor vor funcţiona continuu în acel minut, când va începe serviciul de înmormantare la cimitirul din localitatea Salcea. 

Urmatorul articol
Citește și:

Armin Nicoară s-a autoizolat din cauza coronavirusului! ”La mine chiar nu e de joacă”, explică artistul după ce și-a dezvăluit cel mai mare secret

Coronavirus China. Poșta Română, măsuri speciale din cauza coletelor venite de pe AliExpress

Teroarea coronavirusului din China activează scandalul Legii vaccinării obligatorii! Politicienii vor să o adopte în procedură de urgență

Coronavirusul bagă spaima și în vedete. Cum au apărut în public Mihaela Rădulescu și iubitul ei

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies