Amendă maximă pentru un tânăr. Cazul stârnește revoltă

Amendă colosală, de 20.000 RON, primită de un bucureștean care nu a avut declarație la el și a fost surprins pe stradă de o patrulă de Poliție!

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

George Răcman a ieșit din casă pe data de 8 aprilie pentru a merge la cumpărături. A ales să meargă pe jos, așa cum o face de fiecare dată, către un retailer important din zonă. Nu are permis, râde dacă îl întrebi de mașină și ridică din umeri. „Nu îmi permit eu așa ceva, de unde atâția bani. Nici să fac școala de șoferi nu am”, a fost spovedania tânărului pentru Fanatik.

Pe drum a fost claxonat de un vecin. George s-a apropiat de mașină, moment în care o patrulă de poliție a oprit în dreptul lor. Agentul i-a solicitat actul de identitate și declarația pe proprie răspundere. „Nu am avut această declarație știind că nu îmi trebuie. M-am bazat și pe faptul că nu m-a oprit nimeni până în momentul respectiv”, a adăugat acesta.

Exces de zel din partea polițistului. 20000 de ron pentru o hârtie

„I-am transmis polițistului că stau aproape, să verifice în buletin. Dânsul mi-a zis că de unde stau eu până unde mă aflam atunci e destul de mult. Dar acolo e magazinul. Nu am înjurat, am vorbit puțin pe un ton mai apăsat.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

I-am spus doar că stau în zonă și că nu știam de declarație. M-a anunțat verbal că o să primesc o amendă. A zis că îmi dă 100 de milioane și că în primele două săptămâni pot să plătesc 50 de milioane. Nu am văzut când mi-a făcut procesul. În fața mea avea o tabletă.

Când am ridicat procesul de la poștă, mi-a fost trimis poștă, am văzut că amenda era de 200 de milioane cu posibilitatea să plătesc jumătate în două săptămâni. De unde să am eu atâția bani. Trec printr-un șoc din care nici acum nu pot sa îmi revin. Nu am știut că îmi trebuie acea adeverință ca sa merg la magazinele din cartier și am primit pe loc amenda.

Nu sunt bogat, cine îmi cunoaște trecutul știe foarte bine cât am luptat să am această garsioneră , la care plătesc 29 de ani credit bancar. A fost visul meu sa am un acoperiș după 26 de ani de stat în cămin alături de 100 de inși sub același acoperiș.

Simt că îmi este sfârșitul. Sunt la pământ. Nu am de unde plăti, nici nu am cum să depun contestație fiindcă judecătoriile preiau doar anumite cazuri și am înțeles că mă lupt cu morile de vânt, că tot eu pierd și atunci o sa plătesc și suma integrală și cheltuieli de judecată”, a mai zis tânărul.

De la secția 15, agentul de serviciu a răspuns că nu poate oferi mai multe detalii despre această amendă, dar a precizat că exista posibilitatea unui avertisment inițial, a unei amenzi de 100 de milioane, însă, conform legii se poate aplica direct și suma maximă

Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Mantea, anunț emoționant de ultim moment: "Trecem printr-o perioadă cumplită"

Salman Khan și Iulia Vantur, pentru prima dată impreună la TV! Așa arată casa lor din India. E uluitor ce s-a intamplat în timpul transmisiunii LIVE

Comuna carantinată din Romania unde localnicii sunt supravegheați din drone după ce au încercat să plece la muncă în străinătate

Forțele armate ucid oameni în numele legii. În Nigeria, lucrurile au degenerat

Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies