Amendă uriașă pentru mama Biancăi Drăgușanu, după ce aceasta a apelat 112 să reclame că fiica ei ar fi sechestrată! Polițiștii s-au enervat că au fost puși degeaba pe drumuri! EXCLUSIV

Mama Biancăi Drăgușanu s-a plâns judecătorilor că a fost amendată abuziv cu 2.000 de lei după ce a apelat serviciul 112 și a reclamat că fiica ei este sechestrată.

mama Biancăi Drăgușanu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, a primit 2.000

de lei amendă din partea polițiștilor de la secția 7 de Poliție din București, după ce aceasta a apelat serviciul 112 și a reclamat că fiica ei este sechestrată de soțul ei de atunci, Alex Bodi.

Madi a sunat-o de la Călan și s-a speriat că Bianca nu răspundea

Întâmplarea a avut loc în luna martie a anului trecut, atunci când Madi a apelat-o de mai multe ori pe telefonul mobil pe Bianca Drăgușanu, iar aceasta nu a răspuns. Femeia se afla la Călan iar fiica ei la București. Mama Biancăi și-a pierdut cumpătul și a apelat numărul de urgență 112 susținând că fiica ei ar fi victima unei posibile sechestrări.

Citeste si: Câte kilograme a slăbit Alex Bodi în arestul preventiv. Dezvăluiri uluitoare

Apelul mamei Biancăi a fost preluat de polițiștii de la secția 7, iar aceștia s-au deplasat acasă la Bianca, acolo unde le-a spus mama ei că ar putea fi.

Vedeta a negat că ar fi sechestrată, motiv pentru care oamenii legii au făcut cale întoarsă și i-au aplicat mamei Biancăi o amendă de 2.000 lei pentru declarații false.  

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

”Cele sesizate nu au fost confirmate de agenții de poliție”

”În motivarea plângerii petenta a arătat, în esență că, în procesul-verbal de contravenție contestat întocmit de către un agent constatator din cadrul Secției 7 Poliția Capitalei, se arată că la data de 29.02.2020, ora 13,20, aflându-se la domiciliul ei din orașul C____, a apelat intenționat numărul unic 112 pentru determinarea alarmării agenților de poliție, prin declarații false, să intervină la cele sesizate de către ea, în condiția în care cele sesizate nu au fost confirmate ulterior de către organele de politie, fiind sancționată cu amendă contravențională în valoare de 2.000

lei, conform art. 32 alin. 1 din H.G. nr. 34/2008”, se arată în dosarul cauzei.

mama Biancăi Drăgușanu
Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu

Madi Dragoș a cerut însă judecătorilor să-i anuleze amenda pe motiv că polițiștii nu și-au făcut treaba cum se cuvine. Aceștia nu au cercetat prea mult reclamația făcută de Madi și au preferat să-i dea acesteia amendă decât să vadă dacă nu cumva femeia chiar spune adevărul.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre Bentley-ul său. Cine l-a plătit, de fapt

Mama Biancăi acuză polițiștii că nu și-au făcut treaba

”Arată petenta că agenții de poliție s-au limitat la a merge la domiciliul fiicei mele și a-i adresa întrebări acesteia în locul pretinsei agresiuni și în prezenta soțului pretins agresiv și nu au avut în vedere în niciun moment că fiica ei ar putea fi inhibată de prezența soțului sau că ar putea fi traumatizată de agresiunile învederate, din contră, s-au limitat la a constata faptul ca subsemnata a sunat nejustificat la serviciul de urgență și deși fusese semnalată o încălcare a art. 3 din Convenție, nu au întreprins o anchetă efectivă, nu au consemnat dacă fiica ei prezenta urme de agresiuni, nu au consemnat în ce stare emoțională se afla aceasta, nu au audiat pe niciunul dintre soți a doua zi sau ulterior, când impactul emoțional al pretinsului eveniment ar fi fost diminuat și fiica ei ar fi putut oferi mai multe detalii, nemaifiind sub influența șocului evenimentului”, se mai arată în dosar.

Ce au decis judecătorii?

Madi Dragoș și Biancăi Drăgușanu
Bianca și mama ei

Judecătorii i-au dat câștig de cauză femeii în condițiile în care reprezentanții Direcției Generale de Poliție București au lipsit de la proces și doar a cerut într-o întâmpinare ca dosarul să fie mutat de la Hunedoara la București. Judecătorii au respins cererea Poliției București și au hotărât să anuleze procesul verbal pe numele lui Madi Dragoș. Hotărârea a rămas definitivă pentru că nu a fost atacată în termen de 30 de zile de nici una dintre părți.   

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Decizie neașteptată a judecătorilor în cazul lui Alex Bodi! S-a întâmplat în urmă cu puțin timp! Primele declarații

Loredana Chivu, într-o relație cu un bărbat însurat? Acesta este extrem de grijuliu și atent cu blondina

Larry King este infectat cu Covid-19. Legendarul moderator american este internat în spital de mai bine de o săptămână

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

America e în stare de ȘOC: Nimeni nu ar fi crezut că se va ajunge aici! ”N-am mai văzut așa ceva!”

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies