Amendată cu 2.000 de lei că a sunat degeaba la 112, mama Biancăi Drăgușanu i-a făcut de râs pe polițiști! Ce au scris agenții în procesul verbal? EXCLUSIV

Mama Biancăi Drăgușanu a scăpat de amenda de 2.000 de lei pe care o primise de la Poliția București pe motiv că a apelat abuziv numărul de urgență 112.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Mama Biancăi Drăgușanu a sunat la 112, în urmă cu un an și jumătate, să reclame că fiica ei ar putea fi sechestrată de soțul ei de la acea vreme, Alex Bodi.

Madi Dragoș se afla la Călan în acel moment însă încercase să ia legătura de mai multe ori, prin telefon, cu fiica ei. Speriată că i s-ar putea întâmpla ceva rău, femeia a apelat numărul de urgențe.

Polițiștii trimiși acasă la Bianca, supărați că au fost puși degeaba pe drumuri

După câteva minute, un echipaj al poliției s-a oprit în dreptul adresei indicate și a încercat să verifice informațiile primite de la femeie. În urma cercetările, polițiștii au întocmit un raport în care au scris că femeia care a sunat a telefon a mințit, folosindu-se de ”declarații false pentru determinarea alertării agenților de poliție”. Drept urmare, pe numele mamei Biancăi s-a întocmit un proces verbal cu o amendă de 2.000 de lei pe care femeia l-a primit prin poștă după aproximativ o lună.

Madi Dragoș a atacat în instanță procesul verbal iar judecătorii i-au dat câștig de cauză.

Ea a reclamat faptul că polițiștii trimiși să verifice informația nu și-au făcut bine treaba, drept dovadă, la două spăptămâni după acel incident, Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi, după care a cerut un ordin de protecție împotriva acestuia.

Citeste si: Mama Biancăi Drăgușanu calcă pe urmele fiicei sale? Femeia a ajuns pe mâna medicului estetician

Citeste si: A MURIT! Mulţi nici nu ştiau că este bolnavă... E doliu în muzica populară românească!- bzi.ro

”Arată petenta că agenții de poliție s-au limitat la a merge la domiciliul fiicei mele și a-i a adresa întrebări acesteia în locul pretinsei agresiuni și în prezenta soțului pretins agresiv și nu au avut în vedere în niciun moment că fiica ei ar putea fi inhibată de prezența soțului său(...), din contră, s-au limitat la a constata faptul ca subsemnata a sunat nejustificat la serviciul de urgență și deși fusese semnalată o încălcare a art.

3 din Convenție, nu au întreprins o anchetă efectivă”, se arată în plângerea femeii.

Agentul a greșit data pe amenda trimisă mamei Biancăi

mama bianca dragusanu

Madi a sunat la 112 și a trimis polițiștii acasă la Bianca

Însă cea mai mare gafă făcută de polițiști a fost aceea că au greșit data pe procesul verbal, lucru care i-a adus din start anularea. Astfel, data la care procesul verbal a fost întocmit a fost 19 martie 2020, iar data de pe ștampila poștei, aflată pe plic, era 16 martie. Cum agentul nu putea întocmi actul respectiv la o dată ulterioară comunicării lui, acesta a devenit nul.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, gest neașteptat în trafic! Ce face vedeta în mașină, când nu o vede nimeni: „Mă relaxează”

Mama Biancăi Drăgușanu a câștigat procesul cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București după doar o ședință, iar instituția nu a făcut apel la decizie, deși avea posibilitatea legală să o facă.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu, poveste de viață neștiută! Abia acum a spus de ce au divorțat părinții și de ce a fost crescută de tată: "Am condamnat-o pe mama mult"

Bianca Drăgușanu, copilărie presărată cu neajunsuri! Cum l-a făcut pe Cătălin Botezatu să o remarce: „Am să spun un secret”

Bianca Drăgușanu, despre implicarea lui Victor Slav în viața Sofiei: „Se putea mai bine de atât”

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies