LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Amenintare cu bomba pe Aeroportul Otopeni! Doua curse low-cost au fost anulate!

Aeroportul Otopeni s-a aflat sub amenintarea unui atentat cu o bomba, dupa ce compania aeriana Wizz Air a fost implicata intr-un incident.

Distribuie pe:

fara descriereO aeronava care decolase de pe aeroportul din Napoli a solicitat inainte de aterizare un control antitero.

"E vorba de o amenintare primita de o companie aeriana low cost. Avioanele care au aterizat in Romania au intrat in procedura standard antitero. Este o situatie absolut normala pentru asemenea cazuri", a spus Sorin Sava, purtator de cuvant SRI, pentru Realitatea TV.

Avioanele companiei care nu au plecat inca de la sol din Italia au fost oprite pentru verificari, iar doua curste low cost au fost anulte, cele care urmau sa vina de la Roma si Milano.

Se pare ca amenintarea a fost facuta la numarul de urgenta din Italia si acum, mai multe aeronave ale companiei in cauza sunt retinute la sol pe mai multe aeroporturi din Europa, urmand sa fie realizate controale de catre serviciile specializate, antitero si pirotehnisti. Oficialii companiei lucreaza acum la strategii privind reluarea curselor sau preluarea pasagerilor de pe cursele intarziate de alte aeronave.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate