Amenințarea cu bombă de la sediul firmei de curierat a fost falsă. Mesajul care a băgat spaima în angajați

Sediul unei firme de curierat a fost evacuat de urgență marți dimineața din cauza unei amenințări cu bombă. În urma cercetărilor s-a dovedit că amenințarea era falsă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Directorul companiei a primit un e-mail marți dimineață, la ora 07:38, prin care era înștiintat că va primi un colet care va exploda la ora 11:00, la sediul firmei de curierat din comuna Ștefănești.

Citeste si: Ana Burai, femeia care a dat nas în nas cu Dincă în Italia, în urmă cu 13 ani: “Scotea fetele afară ca pe câini”

Citeste si: Adelina Pestrițu a făcut anunțul: "Vă anunțăm oficial că suntem din nou părinți" - Prima fotografie de la maternitate

Citeste si: Elevii Școlii de Poliție din Câmpina, prinși cu droguri în camera de cămin. Ce s-a întâmplat cu viitorii polițiști

Amenințarea cu bombă de la sediul firmei de curierat a fost falsă. Ce mesaj au primit angajații

Angajații au fost evacuați de urgență, iar la sediul firmei de curierat s-a deplasat un echipaj SRI și grupa pirotehnică din cadrul IGBR.
Compania a publicat un scurt comunicat cu privire la acest incident.
„Stimați clienți, din motive independente de voința noastră, clădirea FAN Courier Stefănești va fi evacuată începând cu ora 10:30. Estimăm că  întreruperea activității va dura până la ora 11:30. Vor exista întârzieri în preluarea și procesarea apelurilor telefonice și a e-mail-urilor primite, inclusiv a comenzilor de ridicare a expedițiilor. Revenim cu informații pe măsură ce situația suferă modificări. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.”, arată comunicatul emis de conducerea firmei de curierat. 

În urma verificărilor efectuate de SRI s-a constat că nu exista niciun colet cu bombă. 

"S-au încheiat verificările, nu se confirmă ameninţarea", a precizat SRI.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate