Amenintati cu cutitul si talhariti! Asta li s-a intamplat unor tineri care au facut autostopul!

Trei tineri din Fagaras, cu varste intre 19 si 22 de ani, au fost batuti, amenintati cu cutitul si talhariti, dupa ce au urcat intr-o masina pe care au oprit-o la autostop, cei trei fiind apoi abandonati intre localitatile Cincsor si Cincu, informeaza Mediafax.

Distribuie pe:

fara descriereCei trei tineri au facut autostopul, miercuri dimineata, in jurul orei 06.00, pe strada Doamna Stanca din Fagaras, cu intentia de a ajunge cu o masina de ocazie la Sibiu, potrivit comisarului sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al Politiei Brasov.

Tinerii au fost luati de un autoturism in care se aflau alti trei tineri. La iesirea din Fagaras, spre Voila, tinerii luati la ocazie au fost amenintati cu un cutit si loviti cu palmele de catre persoanele din autoturism.

"Din localitatea Voila, conducatorul autoturismului a schimbat directia de mers, indreptandu-se spre Cincu, iar intre localitatile Cincsor si Cincu, tinerii au fost deposedati prin violenta de doua telefoane mobile si suma de 200 lei gasita asupra lor, dupa care au fost abandonati in apropierea D.J.105", a spus Naghi.

În urma cercetarilor si investigatiilor facute de politistii Biroului Investigatii Criminale Fagaras si Sectiei 3 Politie Rurala Voila, cu sprijinul colegilor din IPJ Sibiu, dupa numai cateva ore de la sesizare politistii i-au prins, la domiciliile lor, pe suspectii in acest caz, doi tineri de 16 si 18 ani din Cincu, judetul Brasov, si un tanar de 23 ani, din Bruiu.

"Pentru minor, Parchetul Fagaras a emis ordonanta prin care s-a dispus interzicerea de a parasi localitatea de domiciliu, pentru 30 de zile, iar ceilalti doi suspecti au fost retinuti de politisti si prezentati Judecatoriei Fagaras, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pe 30 de zile pentru comiterea infractiunilor de talharie si complicitate la talharie. Politistii au reusit recuperarea celor doua telefoane, precum si a sumei de 105 lei, bunuri care au fost restituite victimelor talhariei", a mai spus sursa citata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate