Amenzi la Caracal. Șase persoane care au protestat în fața casei lui Gheorghe Dincă au fost amendați. Iată motivul

Mai mulți protestatari și-au făcut apariția în ultimele zile în fața casei criminalului de la Caracal unde s-au revoltat împotriva celui care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, dar și împotriva autorităților.

Distribuie pe:

fara descriere

Protestatarii prezenți la casa lui Gheorghe Dincă au primit sancțiuni grave pentru tulburarea liniștii publice, dar și pentru că au adus injurii polițiștilor. 

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Olt au comunicat că șase persoane au fost amendate de polițiști și jandarmi cu acuzația de tulburea ordinii și liniștii publice sau pentru că ar fi adus injurii oamenilor legii. 

„Au fost aplicate două sancţiuni. Prima sancţiune a fost aplicată unui bărbat născut în 1966, din Caracal. Acesta, în 26 iulie la ora 23.15 a aruncat cu două ouă crude în poarta imobilului de pe strada Craiovei, la nr 169. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă de 100 de lei. O altă amendă a fost dată în 28 iulie la ora 23.10 unui bărbat care se afla pe strada Craiovei, în dreptul imobilului 171, care a tulburat ordinea şi liniştea publică prin strigăte. La intervenţia patrulei de jandarmi, bărbatul a refuzat să se legimitimeze. Acesta a fost amendat cu suma de 500 de lei, din care 200 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi 300 de lei pentru refuzul legitimării”, a declarat Simona Floricel, din cadrul IJJ Olt, potrivit Mediafax. 

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei, acuzată că i-a furat bărbatul altei femei: „Eu vin cu dovezi! Pluși sparge căsnicii, lasă copiii fără tați” 

Citeste si: Minora de 13 ani din Alba Iulia dată dispărută de familie, găsită lângă Blaj 

Citeste si: Bernadett de la ”Puterea Dragostei” face victime printre concurenții din acest sezon al show-ului! ”Nu i-aș spune nu…”

Polițiștii au aplicat amenzi pentru cei care au adus injurii la adresa autorităților 

Poliția din Caracal a aplicat patru amenzi protestatrilor care le-ar fi adus injurii.

„Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât potrivit legii penale să fie considerate infracţiuni: săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice”, a precizat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate