Amenzi uriase pentru soferi! Pot ajunge si pana la 1800 de lei! Vezi ce nu trebuie sa faci!

Politistii de la rutiera ii anunta pe soferi ca amenzile pentru neechiparea masinilor cu cauciucuri de iarna sunt mai mult decat usturatoare.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

Meteorologii au anuntat ca in aceasta perioada va ninge in mai multe zone muntoase si nu numai, asa ca, soferii au fost avertizati sa isi puna cauciucuri de iarna. Nerespectarea acestor prevederi poate atrage amenzi de pana la 1800 de lei.

Soferii pot fi sanctionati cu un maximum de 20 de puncte de penalizare (1800 de lei). Pe langa aceasta sanctiune se va retine si certificatul de inmatriculare al vehiculului pana atunci cand soferul face dovada montarii cauciucurilor de iarna.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro


Citește și:

Cea de-a opta ediție Romanian Design Week, cel mai mare eveniment care promovează designul, arhitectura și inovația

Alexandru Cumpănașu a făcut publice declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță. Incredibil cum și-a schimbat, din nou, alibiul

Incendiu cumplit la Băilești: mătușa unor copii striga după ajutor din spatele unui geam înshis

Virgil Musta, noi declarații despre respectarea regulilor la secția de votare! Cum vom vota fără să ne infectăm cu COVID-19?

Sonia, mama din Cluj care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani, a primit sentința! Câți ani va rămâne după gratii, după ce și-a ucis copilul de față cu fratele lui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies