Americanii au calculat când va fi prima zi fără decese provocate de coronavirus în România! Vor muri oameni din cauza Covid-19 și în luna august!

Decesele provocate de coronavirus în România vor fi de sub 1.000, conform estimărilor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Decesele provocate de coronavirus în România sunt, la acest moment, în număr de aproximativ 250. “Institutul pentru Măsurători și Evaluare în domeniul Sănătății, care funcționează în cadrul University of Washington, a publicat, pe pagina sa de internet, mai multe modele matematice cu previziuni despre evoluția COVID-19 în lume.”, s-a scris pe educatieprivata.ro. (vezi ce salariu are doctorița fără un plămân care se luptă cu coronavirusul)

Citeste si: Coronavirus: noi decese in China, dupa ce orasul Wuhan a iesit miercuri din carantina

Citeste si: O pacientă dintr-un spital din Arad a trăit șocul vieții! O colegă de salon a murit sub ochii ei: „Au venit doi bărbați cu doi saci negri și am zis că o bagă pe femeie în ei. M-am cutremurat, un șoc!”

Citeste si: Anunț de ultimă oră! Iată ce reguli trebuie să respecte românii de Paște

Pentru România, estimările afișate astăzi arată că vârful pandemiei va fi atins în țara noastră pe 13 aprilie, iar 8 mai va fi prima zi în care nu va fi înregistrat niciun deces din cauza COVID-19. Numărul total de decese estimat de IHME în România este de 804, până pe 4 august 2020. Potrivit acelorași estimări, 11 aprilie va fi data la care resursele medicale vor avea cel mai mare grad de solicitare.”, s-a mai dezvăluit despre pandemia de coronavirus din România.

fara descriere

Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate