Americanul lui Bijou, un nou atac dur la adresa fostei iubite: "Nu stiu cand e ultima oara cand Susan si-a vazut mama! Bijou pune orice lucru si pe oricine inaintea copilului nostru!"

Jimmy Barber nu pare sa-i mai trezeasca nicio emotie fostei sale iubite. Desi si-a facut publica dorinta de a-si vedea fetita sau macar de a comunica intr-un fel cu ea, conform spuselor lui, artista il ignora!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereArtista are o fiica, din relatia cu Jimmy Barber. Micuta este crescuta de o familie din Franta.Fostul iubit al kalooga_36441" cantaretei fara chiloti" continua atacurile la adresa artistei, pe care o acuza ca isi neglijeaza copilul. Americanul sustine ca s-a mutat din SUA in Irlanda, ca sa fie mai aproape de fiica sa, care creste in sanul unei familii instarite din Franta. Strainul afirma vehement ca nu se va da inlaturi de la nimic ca sa o vada pe micuta Susan, rodul iubirii lui cu solista din Romania.

"Vreau sa ii spun Alinei ca niciodata nu o sa sistez incercarile de a-mi vedea fata si voi face tot ce-mi sta in putinta sa ajung langa ea. Inteleg ca fosta mea iubita este dornica sa reuseasca pe plan profesional si are sanse, doar stiu ca are o vocea minunata, dar nu inteleg unde e copilul meu in ecuatia asta. Nu stiu cand e ultima oara cand Susan si-a vazut mama, bunica, unchii...Sper ca Alina sa reuseasca in tot ceea ce si-a propus, dar cred ca fata noastra e cea mai importanta si ar trebui sa fie o prioritate si in viata ei. Eu am renuntat la tot ce aveam in SUA ca sa ma mult in Irlanda, mai aproape de fata mea, in schimb Bijou pune orice lucru si orice persoana inaintea copilului nostru.", a declarat Jimmy Barber pentru WOWbiz.ro.fara descriereFostul iubit al lui Bijou ar face orice sa-si vada fata

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate