Amintirile lui Octavian Ursulescu: ”La Sanremo, Angela Similea a stat lângă...Maradona!”

Celebrul prezentator Octavian Ursulescu a rememorat câteva întâmplări trăite alături de Angela Similea, în 1990, la prima lui ieșire în străinătate.

Autor: Petru Luca

Celebrul prezentator Octavian Ursulescu a rememorat câteva întâmplări trăite alături de Angela Similea, în 1990, la prima lui ieșire în străinătate. Prezentator de emisiuni tv, evenimente și festivaluri muzicale, Ursulescu face parte integrantă din istoria muzicii ușoare românești, cunoscând îndeaproape vedetele de prim rang din showbiz-ul autohton.

Citeste si: Incredibila legătură dintre Pepe și fostul soț al Angelei Similea: ”Pepe e nepotul meu!” FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Mihai Constantinescu, motiv de ceartă între Angela Similea, Mirabela Dauer și Corina Chiriac? DEZVĂLUIRI

"Alături de Angela și de formația Savoy, condusă de Marian Nistor, am făcut cele mai multe și mai lungi turnee din cariera mea, inclusiv peste hotare. Marian Nistor i-a compus peste 20 de melodii, care se bucurau de un succes uriaș pretutindeni, erau localități unde, datorită cererii mari de bilete, susțineam chiar și 3 spectacole într-o zi – și asta în săli de sport! În anii 80 Angela avea o popularitate comparabilă cu a vedetelor străine, așa încît era urmărită de fani în toate orașele unde aveam concerte, veneau cu flori, cu baloane, era o gașcă tare simpatică, dormeau pe unde puteau și a două zi îi vedeam iar în sală! Din grupul acestor ”angeliști”, cum își spuneau, făceau parte doi tineri care

au devenit apoi fotografi remarcabili, am colaborat mult cu ei, Simona Duțescu și Cornel Lazăr.


O amintire minunată este legată de prima mea ieșire în Occident (înainte nu aveam viză, spre deosebire de mulți dintre cei care azi se dau...dizidenți!), în 1990, la festivalul de la Sanremo. Angela a făcut parte din delegația României la ”Sanremo Libertă”, un spectacol cu vedete din fostele țări socialiste, prost organizat însă, desfășurat cu sala goală.
Cum festivalul mare începea peste 2 zile, ceilalți s-au întors în țară, dar eu (invitat să scriu editoriale de către un mare ziar din Milano) și Angela am rămas.

Cum în seara Galei am primit de la organizatori invitații în primul rînd, am rămas în sala presei și i le-am oferit Angelei, care a stat lîngă...Maradona! M-am bucurat mult s-o revăd anul trecut atat la lansarea cărții mele despre Titus Munteanu (care a făcut cu ea show-uri TV memorabile), cît și la cea în care Marius Țeicu a reeditat, la casa de discuri
Eurostar, șlagărele sale cîntate de ea. Angela Similea a promis atunci să reintre în studio, iar eu sper s-o revedem și pe scene!",
a povestit Ursulescu, potrivit tabuhighlife.ro. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum i-a apărat un cântăreț celebru pe Fuego şi pe Angela Similea: “Vă calc în picioare dacă vă prind!”

Cumnatul Angelei Similea e obligat să plătească o sumă uriaşă din cauza falimentului firmei sale! Vezi cum a ajuns Gabriel Surdu în această situaţie!

Partenerul Angelei Similea a dat lovitura în afaceri! Compozitorul Ovidiu Komornyik a bifat cele mai mari câştiguri din ultimii 8 ani!

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Avem restricții de Sărbători? Raed Arafat a zis clar pentru toată România

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Dezvăluirile care au cutremurat lumea sportului! ”M-am gândit la sinucidere, am avut şi nebunia asta în cap”

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies