Amna a facut show in Columbia! A cantat in fata a 80.000 de persoane! Aplaudata minute in sir

Amna a facut furori in Columbia cu melodia ei, Tell me why.

Distribuie pe:

fara descriereArtista din România a susţinut un concert în faţa a peste 80.000 de oameni fiind primită ca un adevărat star internaţional: cu hoarde de fani la aeroport, zeci de propuneri de interviuri şi un puhoi de spectatori la show-ul ei susţinut în aer liber.


Popularitatea Amnei în ţara sud americană a sporit odată cu propunerea artistului columbian Rivera de a colabora la piesa “Hey Ho”, care a devenit hit peste noapte, depăşind 1 milion de vizualizări pe YouTube în doar 2 săptămâni.


Concertul Amnei, organizat de 40 Principales, cel mai important post de radio al ţării, a fost inclus într-un maraton muzical de 10 ore, artista fiind cap de afiş al evenimentului.


Aşteptată de zeci de fani la Aeroportul din Bogota


Amna a ajuns la Bogota după aproape 17 ore petrecute prin avioane, aeronava artistei din Paris decolând cu o întârziere de trei ore din cauza ceţei. Acest fapt nu i-a împedicat însă pe câţiva zeci de fani să fie prezenţi la Aeroport, atunci când Amna a păşit pentru prima dată pe tărâm columbian. Artista a fost primită cu flori, bomboane şi prăjituri tradiţionale columbiene.
“Când să ies din Aeroport am văzut câteva zeci de persoane cu pancarte pe care scria numele meu şi care, atunci când m-au văzut, au început să ţipe de bucurie. A fost un moment copleşitor. Am dat autografe, am făcut poze. Am fost foarte fericită”, declară Amna.


Trei ore de interviuri pentru toată America Latină

Evento 40 este cel mai mare eveniment muzical găzduit de Columbia, ajuns la a şaptea ediţie, iar Amna şi cântăreţul columbian Juan Magan au fost primii artişti internaţionali.
40 Principales reprezintă o reţea de radiouri prezentă în toate ţările din America Latina, dar şi în Spania. Înainte de concert, Amna a acordat interviuri timp de trei ore pentru jurnalişti de radio şi echipe de televiziune din ţări precum Mexic, Chile, Argentina, Peru sau Venezeula.

“Cred că cea mai mare bucurie pentru un artist este să auzi că muzica ta este apreciată şi pe alte meleaguri, iar astfel am aflat că piesele mele se ascultă şi în alte ţări din America Latină, nu numai în Columbia. Am acordat interviuri vreme de trei ore. M-am simţit minunat”, declară Amna.


Aplauze timp de 5 minute pentru Amna. 80.000 de oameni au cântat refrenul “Tell Me Why”Evenimentul muzical a marcat începutul verii în Columbia, iar ploaia nu a lipsit din peisaj, însă în ciuda averselor torenţiale cei 80.000 de oameni au rămas la concert până la final, când Amna a urcat pe scenă.

Au urmat 20 de minute de nebunie totală, în care artista i-a încântat pe columbieni cu piesele “Tell Me Why”, “She Bangs” sau “Hey Ho”.

“A fost, de departe, cel mai frumos moment din cariera mea. Să auzi 80.000 de oameni cum cânta la unison cu tine o piesă este ceva ce nu pot să descriu în cuvinte. Rivera a fost alături de mine pe scenă şi m-a susţinut pentru că aveam mari emoţii. Am cântat împreună “Hey, Ho”, ne-am simţit minunat. Iubesc Columbia, iar oamenii de acolo sunt atât de calzi si de primitori încât m-am simţit ca acasă”, mai spune Amna.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate