Amna a trecut prin clipe de cosmar! "A fost o amenintare cu bomba!"

Amna a trecut prin clipe terifiante zilele trecute cand, aflata in aerportul din Catania, a fost instiintata ca unul dintre avioanele care urma sa decoleze din Italia ar urma sa fie tinta unui atac terorist.

Distribuie pe:

fara descriereArtista, care concertase cu o seara inainte intr-un club arhiplin din Catania, Sicilia, a petrecut zece ore in aeroport din cauza amanarii cursei aviatice.

A fost o amenintare cu bomba si s-a zvonit ca aceasta se afla intr-una dintre cursele din Italia. Drept urmare, aeronava cu care trebuia sa zburam din Catania a avut o intarziere de 5-6 ore pentru a fi verificata in aeroportul din Bucuresti. In total am asteptat zece ore pe aeroport. Era cat pe ce sa petrec Craciunul acolo cu restul romanilor care asteptau sa se intoarca in tara”, mai spune Amna.

fara descriereSolista a concertat inainte de Craciun in Sicilia, intr-un club din orasul Catania, care s-a dovedit a fi neincapator pentru fanii ei. Artista a cantat o ora pentru cei prezenti in club si a fost surprinsa de faptul ca multi dintre cei prezenti acolo cunosteau pana si hitul “Hey Ho”, pe care l-a lansat alaturi de starul columbian Rivera.

A fost o seara de vis. Lumea a dansat pana la epuizare pe mese. Au fost multi care au asteptat in strada sa intre in club mai bine de o ora, pentru ca era plin si abia se putea respira. Am multi fani in Sicilia, am dat autografe si am facut fotografii cu ei”, declara Amna.

fara descriereDupa peripetiile din aeroport, Amna a ajuns in cele din urma, cu bine acasa si a sarbatorit alaturi de familie, prieteni dragi si catelul sau Spike. Artista a facut anul acesta brad ecologic din vreascuri adunate din padurea Baneasa, pe care l-a impodobit cu decoratiuni realizate si pictate manual.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate