Amna și fiul ei

Amna, adevărul despre boala fiului ei în vârstă de 8 ani

Vedete

Amna, adevărul despre boala fiului ei în vârstă de 8 ani. Ce diagnostic a primit David: ”Acum suntem sub tratament”

Amna a vorbit despre boala de care suferă fiul ei.

Amna și-a dedicat întreaga viață muzicii, dorindu-și să ajungă cât mai sus pe scara succesului, dar de când este mamă, artista și-a pus mereu fiul pe primul loc.

Astfel, după divorțul de tatăl acestuia, copilul a ajuns să locuiască cu vedeta, relația lor fiind acum una foarte strânsă.

Citeste si: Amna, după divorț, nu spune pas unei alte căsătorii, dar nu se poate îndrăgosti. Ce priorități are acum vedeta: „Sunt o familistă convinsă, dar la momentul potrivit”

Fiul Amnei, tratat la o clinică din Turcia

În cadrul podcast-ului susținut de Cătălin Măruță, Amna a mărturisit că David a apărut în viața sa când nici nu se aștepta, venind la pachet cu o mulțime de binecuvântări.

Însă, de ceva timp, problemele de sănătate pe care minorul le întâmpina destul de des au pus-o pe jar pe artistă.

Ca pentru orice mamă care are copilul bolnav și pentru fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” momentele când David căpăta câte o răceală severă o îngenuncheau.

Mai ales că băiatul răcea des și foarte puternic, astfel încât mereu ajungea pe patul de spital, la perfuzii. Astfel, după ce a încercat să caute în România cauza îmbolnăvirilor dese ale lui David, dar fără a avea vreun răspuns, Amna și-a dus copilul la o clinică din Turcia. Abia acolo, spune vedeta, în urma mai multor investigații, a aflat, de fapt, de ce boală suferă copilul său.

”David este puterea mea, este cel mai bun prieten al meu.

Ne-am întors din Turcia. Am descoperit cu astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am făcut niște investigații și în țară, de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce... I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată”, a zis Amna.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Din fericire, David a fost diagnosticat corect și la timp, iar de luni bune se află sub tratament și sub atenta supraveghere a mamei sale.

Citeste si: Amna, mărturisiri dureroase despre viața ei: ”Am fost foarte bolnavă. Nu știam dacă o să mai trăiesc”. Dezvăluiri inedite făcute de cântăreață în podcastul Roxanei Nemeș

În curând, spune artista, urmează un alt control, în urma căruia Amna va afla dacă fiul ei s-a vindecat sau dacă mai este nevoie de o perioadă de tratament. Ea, însă, este pozitivă și știe că David va fi bine. 

”Acum suntem sub un tratament de 7 luni de zile, vom merge la control și vom fi bine cu siguranță”, a mai zis artista.