Amna mărturisește că viața de artist i-a afectat căsnicia: „Este un mare zbucium în mine”

Amna a lansat o piesă intitulată „Cumpăr timp” și face referire la cariera care i-a afectat viața de familie în așa fel încât a fost nevoită să divorțeze.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Amna a realizat care este cel mai mare dușman al său și a transpus această realizare în versurile unei piese pe care a lansat-o în urmă cu patru ore. 

Citeste si: AMNA lanseaza „Cumpar timp”

Citeste si: Adelina Pestrițu dezvăluie cât de profitabil este să fii influencer: „Din social media îți poți cumpăra case, mașini…”

Citeste si: O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei

Amna mărturisește că viața de artist i-a afectat căsnicia: „Este un mare zbucium în mine”

Amna a fost invitată la emisiunea Teo Show și a vorbit de piesa pe care tocmai a lansat-o, dar și despre determinarea care a dus la compunerea acestei piese. 

Artista a recunscut că este vorba despre o luptă interioară pe care o duce din cauza lipsei timpului. Iar lipsa timpul, spune ea, a dus la ruptura dintre ea și fostul ei soț. Amna este de părere că oamenii din ziua de astăzi uită să petreacă timp de calitate din cauza carierei. Artista face un apel către oamenii care spun că nu au timp pentru familie. 

fara descriere

„Este un mare zbucium în mine pe care l-am scris pe hârtie și apoi l-am înregistrat în studio. Și am vrut să împărtășesc cu voi trăirea mea pe care bănuiesc că și voi o trăiți din plin. Cred că nu mai avem timp de absolut nimic și cred că am intrat în așa-zisa cursă a șobolanului încercând să facem tot timpul bani, afaceri, să fim de succes și uităm de cea mai importantă parte a sufletului nostru, familia. Și ne trezim uneori, mult mult prea târziu, când poate oamenii noștri dragi nu mai sunt lângă noi sau când copiii noștri au crescut”, a spus Amna, invitată la emisiunea Teo Show. 

fara descriere

Amna a declarat ferm convinsă că piesa „Cumpăr timp” este o autobiografie. 

„Tot ce se întâmplă în piesă este despre mine, trăirile mele și trăirile celorlalți oameni de pe planetă.  Cred că oamenii care au o carieră sau un job se confruntă cu treaba asta.”, a mai declarat Amna la Teo Show. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate