Amor cu nabadai intre un medic roman si o regina a cazinourilor din Las Vegas!

Un medic roman a fost arestat, in luna decembrie, fiind acuzat ca a obtinut bani sub pretexte false, dupa ce a fost implicat intr-o poveste de dragoste cu nabadai.

Distribuie pe:

fara descriere

Ovidiu Balteanu era un doctor in cautare de acreditare medicala in Statele Unite ale Americii, in timp ce Phyllis Wynn era o americanca divortata din Las Vegas, aflata in cautarea dragostei. Cei doi s-au intalnit pe Internet, insa povestea lor s-a incheiat cu acuzatii la adresa romanului, arestat la inceputul lunii, scrie ziare.com. Arestarea sa a survenit la circa 10 zile dupa ce Wynn i-a scris ultimul dintre cele sase cecuri care totalizau in jur de 57.000 de dolari, bani despre care romanul spunea ca erau destinati cursurilor pentru acreditarea medicala.

Insa acuzatiile impotriva lui Balteanu au fost respinse, joi, in Las Vegas, dupa o audiere de patru ore, in care Wynn a marturisit ca i-a imprumutat bani iubitului ei, chiar si dupa ce l-a suspectat pe acesta ca nu a folosit sumele date pentru scopul invocat de el. Instanta a transmis ca nu poate determina daca Wynn a fost fraudata, bazandu-se pe dovezile prezentate, care includeau si faptul ca cei doi nu cazusera de acord asupra momentului in care Balteanu urma sa ii restituie banii.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate