Amor latino la discoteca! Pepe si Raluca s-au sarutat pasional in club, toata noaptea! Pentru cantaret, sotia lui chiar este o femeie dintr-o suta! 

Spre deosebire de alti ani, Pepe a decis ca de ziua nationala a Romaniei sa petreaca alaturi de familie.

Distribuie pe:

Autor: Liviu Chirita

##VIDEO6433##

fara descrierefara descriereArtistul a lasat deoparte concertele si angajamentele weekend-ul trecut, alegand sa stea mai mult cu sotia si cu fetita.  Dupa ce la pranz au mers cu fetita in parc, vineri seara Pepe si Raluca s-au distrat la ziua unui apropiat. Iesirile Ralucai Pastrama, actualmente Pascu, in public sunt destul de rare, Pepe alegand sa-si tina cat mai departe familia de ochii presei. Vinerea trecuta insa, artistul si frumoasa lui sotie au mers in club Prive din centrul Capitalei, unde s-au distrat de mama focului alaturi de mai multi apropiati.

Pepe a fost extrem de atent si tandru cu sotia lui, cei doi comportandu-se toata noaptea ca doi amorezi care abia s-au cunoscut. Raluca a revenit la greutatea dinaintea nasterii, aratand o forma fizica de invidiat, in timp ce latino-lover-ul, incalzit dupa cateva pahare de sampanie, a fost sufletul petrecerii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate