Amor năbădăios pe balconul hotelului! După plajă și-au făcut de cap fără să mai țină cont că-i vede lumea. Imaginile care nu le fac cinste deloc!

Doi turiști au făcut amor pe balconul hotelului. Scenele au fost filmate și distribuite pe internet.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Doi turiști au fost filmați în Mallorca în timp ce făceau amor pe balconul hotelului în care erau cazați. Femeia își satisfăcea partenerul fără nicio jenă, deși scenele parcă desprinse din filmele pentru adulți se petrec în miezul zilei.

Cei doi parteneri au fost filmați în ipostazele intime, iar imaginile au ajuns pe internet. Bărbatul fuma o țigară și se bucura de experiență, când ea a întors capul și și-a dat seama că ea și iubitul ei erau urmăriți. Femeia s-a ridicat imediat și a intrat în cameră.

fara descriere

Naționalitatea celor doi parteneri nu a fost dezvăluită, relatează The Sun. Nimeni de la hotelul pe balconul căruia s-a petrecut scena nu a făcut nicio declarație oficială și nici numele resortului nu a fost făcut public.

Ziarele locale au reacționat punând accent pe moralitatea îndoielnică a turiștilor care vizitează Mallorca an de an. Nu este prima dată când scene de acest gen s-au petrecut și au fost filmate în zonă.

surs foto: capturi video

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate