Amorezi prinși în fapt, într-un restaurant! Au fost dați afară imediat, iar totul a fost filmat

Doi scoțieni au fost dați afară de angajații unui restaurant. Amorezii au dat frâu liber pasiunii în toaleta bărbaților.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un cuplu din Edinburgh, capitala Scoției, a fost dat afară dintr-un restaurant. Cei doi au stârnit revolta după ce au mers împreună în toaleta localului și au făcut amor, fără să țină cont de nimic.

Un client al localului a filmat scena în care cei doi amorezi ies rușinați din toaletă, în timp ce femeia își aranja pantalonii.
Sarah Watson se afla la masă cu un prieten, când i-a văzut pe îndrăgostiți sărutându-se cu patos la o masă alăturată. Nu a trecut mult până când amândoi s-au ridicat și au mers de mână în toaleta destinată bărbaților.

fara descriere

„Eu și prietenul meu stăteam liniștiți când un cuplu a început să se sărute lângă toaletă. Au intrat amândoi în baia pentru bărbați. Am fost șocați. Prietenul meu i-a spus managerului restaurantului, iar acesta a trimis un angajat să verifice. Apoi, s-a stârnit o agitație și au aflat toți angajații. Personal, nu m-am putut opri din râs”, a povestit Sarah Watson, martoră la cele întâmplate, pentru The Sun.

„După aproximativ zece minute, cei doi au fot scoși de angajat din toaletă. Amândoi au ieșit râzând, dar s-au grăbit să treacă pe lângă oamenii din restaurant”, a mai povestit ea.

Conform tinerei care a filmat totul, angajații care au intrat în toaletă din urma lor au găsit și un prezervativ folsit. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate