Ana de la Puterea Dragostei este foarte frumoasă, dar uite cum arăta în adolescenţă! A fost şi roşcată! FOTO!

Ana de la Puterea Dragostei, poze cu ea adolescentă! Uite cum arăta!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

In articol:

Frumoasa, sexy, blondă şi misterioasă, Ana de la Puterea Dragostei le-a atras rapid atenţia multor concurenţi din casă.

Citeste si: Costin Gheorghe de la Exatlon intră în casa Puterea Dragostei? "E adevărat" Vezi ce spune sportivul despre Jador! EXCLUSIV!

fara descriere

"Ana este extrem de ambiţioasă şi are toate calităţile să devină vedetă, iar Puterea Dragostei este cea mai bună rampă de lansare în acest moment. Instagram-ul ei a crescut incredibil de repede, de la 40.000 de urmăritori câţi avea când a intrat în casă la mai bine de 150.000. Ea vrea să fie influencer, să câştige bani din promovare de brand-uri. Este o fată calculată care ştie ce vrea, nu e ca Roxana care câteodată parcă îşi bate joc de frumuseţea ei. Poate că Ana o să se cupleze în casă, dar doar de dragul show-ului, să rămână mai mult în concurs. Nu va avea o relaţie reală! Niciunul dintre băieţii de acolo nu sunt pe placul ei! Nici intelectual şi nici financiar. A, şi încă ceva! Nu o s-o vedeţi făcând scandal. E prea deşteaptă şi nu vrea să-şi păteze imaginea. A, era să uit! Are în plan să-şi facă şi o afacere cu haine şi accesorii. O să reuşească pentru că, repet, are o ambiţie ieşită din comun", a declarat o amică a Anei în urmă cu ceva timp.

fara descriere

Ana de la Puterea Dragostei, poze cu ea adolescentă! Blonda a cochetat cu modelingul!

fara descriere

Ei bine, am aflat că Ana îşi dorea încă din adolescenţă să fie în lumina reflectoarelor. Aceasta a cochetat o perioadă cu modelingul în perioada liceului şi câteva luni după terminarea lui. Blonda avea un chip foarte frumos, atuu pe care îl are şi astăzi, şi o siluetă perfectă pentru obiectivul aparatului de fotografiat.

Citeste si: E ruşinos ce fac Simina şi Ana de la Puterea Dragostei cu doi vârstnici, la hotel! Nu te aşteptai la aşa ceva! EXCLUSIV!

Superba concurentă de la Puterea Dragostei a fost şi roşcată la un moment dat, dar a revenit repede la blondul care îi scoate cel mai bine trăsăturile în evidenţă.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate