Vedete

Ana Geoana a absolvit Facultatea de Medicina in America! Fiica lui Mircea Geoana a sarbatorit cu pizza si sampanie!

Zilele trecute, Ana Geoana a absolvit Facultatea de Medicina in America, sarbatorind evenimentul alaturi de colegii de generatie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Ana Geoana a absolvit Facultatea de Medicina in America! Fiica lui Mircea Geoana a sarbatorit cu pizza si sampanie!icon photo

Recent, Ana Geoana a absolvit Facultatea de Medicina in America. Ea a incheiat cu brio cel de-al patrulea an de studiu de la Universitatea Pennsylvania, din Philadelphia, iar ziua absolvirii a fost marcata cum se cuvine. (uite cum arata Ana Geoana in costum de baie)

Ana Geoana a absolvit Facultatea de Medicina in America: „A fost o experienta pe cinste"

La facultate, Ana s-a pozat alaturi de colegii ei de an, toti imbracand robe specifice acestui eveniment. „A fost o experienta pe cinste, nu am cuvinte sa va multumesc”, le-a transmis Ana Geoana celor alaturi de care a studiat.

Ana Geoana a absolvit Facultatea de Medicina in America. A petrecut cu colegii intr-un club

Acum cateva zile, Ana Geoana a absovit Facultatea de Medicina in America. Fiica lui Micrea Geoana, fostul ministru de Externe, a petrecut intr-un club cu colegii, sarbatorind cu pizza si sampanie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune