Ana Geoana a plecat in vacanta intr-o insula din Caraibe! Fiica fostului ministru de Externe a fost recompensata de parinti dupa ce a absolvit Medicina in America!

Dupa ce a absolvit Medicina la Universitatea Pennsylvania, Ana Geoana a plecat in vacanta intr-o insula din Caraibe.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

La nici doua saptamani dupa ce a absolvit Medicina la Universitatea Pennsylvania, din Philadelphia, Ana Geoana a plecat in vacanta intr-o insula din Caraibe. Ea a fost recompensata, astfel, de parintii ei, Mircea si Mihaela, care au fost incantati de performantele din facultate ale fiicei lor. (uite-o pe Ana Geoana cum arata in costum de baie)

Ana Geoana a plecat in vacanta intr-o insula din Caraibe. Turks si Caicos sunt aproape de Bahamas

Ana a plecat in vacanta intr-un paradis exotic, Insulele Turks si Caicos, din Caraibe, un teritoriu britanic aflat in apropiere de Bahamas si la aproape 1000 de kilometri de Miami. Ea se bucura din plin de frumusetea locurilor, dovada fiind o fotografie postata recent.

Ana Geoana a plecat in vacanta intr-o insula din Caraibe. A explorat insula pe un scuter

De la Philadelphia, Ana Geoana a plecat in vacanta intr-o insula din Caraibe. Fiica fostului ministru de Externe, Mircea Geoana, a fost pozata in timp ce se plimba cu scuterul. „Explorez insula”, le-a explicat Ana amicilor sai, care i-au urat sa aiba parte de o vacanta placuta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate