Ana Georgescu, adevărul despre accidentare! "A fost dureros faptul că nu m-au crezut"

Autor: A.N.C.
 
Ana Georgescu a vorbit la FanArena despre accidentarea suferită în timpul competiţiei. Faimoasa nu a lăsat să se vadă cât de mult suferă şi susţine că cel mai rău a deranjat-o faptul că nu este crezută de colegii săi de echipă, în special de către Roxana Vancea. 
 
Ana Georgescu a povestit ca vreme de trei săptămâni a jucat accidentată, însă, sportivă fiind, este obişnuită să concureze cu durere.
 
"Mi se părea inutil să mai aduc în discuţie încă o problemă, în echipa noastră. Am jucat până când nu am mai putut. Eu nu sunt obişnuită să mă plâng, nu aştept să se plângă alături de mine. 
 

 

 
Noi vorbim despre o accidentare care s-a agravat, însă au fost numeroase accidentări mai puţin serioase, dar care pot duce la probleme. Este posibil să dansezi accidentat, cum a fost posibil să intru pe traseu cu genunchiul accidentat. M-a durut acuzaţia pentru că nu sunt o persoană care să faca asta, a fost putin dureros. Ea nu a crezut că cineva ar putea să alerge cu dureri, ea nu ar putea să facă asta, apoi a înteles", a spus Ana Georgescu. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Salam, amănunte din noaptea în care a fost bătut şi sechestrat vreme de 10 ore într-o cameră de hotel

Am fi putut fi avertizaţi înainte de cutremur! De ce au ales autorităţile să ne ascundă ce avea să se întâmple şi de ce nu a funcţionat sistemul RO-ALERT

Doi comentatori maghiari, remarcă răutăcioasă la adresa lui Halep! Au uitat microfoanele deschise pe timpul pauzei: "Nu cred că sunt silicoane. Sâni sa fie!"

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Trebuia să zboare și Arafat! Un fost președinte al României, anunț în scandalul politic al momentului: E un om care blochează sistemul de sănătate

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Descoperire uriașă făcută de cercetătorii români. Istoria va fi rescrisă după acest anunț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies