Ana Lintaru are iubit? Imaginea care o dă de gol pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care s-a iubit cu Bogdan Mocanu

Ana Lintaru, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu din casa Puterea Dragostei, este din nou îndrăgostită?

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Ana Lintaru, frumoasa blondă de la Puterea Dragostei care s-a iubit cu Bogdan Mocanu, a rămas în atenția fanilor emisiunii, asta și pentru că aceasta a avut numeroși susținători. Ana Lintaru a păstrat legătura cu foștii săi colegi de la Puterea dragostei, în ultima perioadă a fost vedetă și în câteva videoclipuri ale artiștilor de la noi.

De la despărțirea de Bogdan Mocanu, în urmă cu un an, Ana Lintaru nu s-a afișat cu un alt bărbat, nici nu a vorbit despre viața sa sentimentală. Însă, de curând, Ana de la Puterea Dragostei a postat câteva fotografii cu ea extrem de sexy, în costum de baie.

Citeste si: Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” a fugit de acasă în plină epidemie! ”Nu aveam cum să rezist”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Într-una dintre poze, Ana Lintaru este cu spatele, în timp ce se aruncă într-o piscină. Poza este realizată de un bărbat, care inteționat, probabil, a lăsat să i se vadă o parte din picior. Să fie vorba despre noul iubit al Anei Lintaru? Fanii acesteia așa speră și își doresc să-l și cunoască pe bărbatul din viața Anei Lintaru de la Puterea dragostei.

Citeste si: Andra Volos o atacă din nou pe Anamaria Lintaru! ”Nu-mi place! Genul ei de frumusețe mă lasă rece”! Totul a pornit de la o provocare de a se demachia în direct

Citeste si: Bogdan Mocanu se întoarce în casa Puterea Dragostei!? Avem declaraţii exclusive! "M-am certat cu Andra..."

Ana Lintaru de la Puterea Dragostei a fost iubita lui Bogdan Mocanu

Ana Maria Lintaru a intrat în casa de la Puterea Dragostei în sezonul 1  la scurt timp după ce Bogdan Mocanu a hotărât să se despartă de Roxana Buzoiu, care îl înșelase.

Citeste si: Ana Maria Lintaru a spus, în sfârșit, adevărul! Cine a fost bărbatul care a despărțit-o de Bogdan Mocanu! ”Totul s-a terminat din cauza lui Andy”

Bogdan a fost atras de Ana și a încercat să aibă o relație cu ea. Erau la început de drum când Ana a părăsit emisiunea și s-a întors în țară. Chiar dacă Ana și Bogdan au ținut legătura la distanță, iar blonda l-a așteptat pe acesta la aeroport la întoarcerea acasă, relația dintre ei nu a continuat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bogdan Mocanu, ironii dure la adresa iubitei sale, Andra Volos. Cum a dat-o de gol că nu ţine dietă

Cum arată Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei” fără perucă! E greu de recunoscut

Profeția sumbră făcută de Neti Sandu. Toți cei de la Pro Tv s-au speriat, dar s-a împlinit. Detalii zguduitoare din interior

Andra de la Puterea Dragostei a arătat pozele compromițătoare cu Bogdan Mocanu! „Acum am prins tupeu și dau cărțile pe față! Bogdan al meu se ducea la hoteluri cu altele după...

Bogdan Mocanu îl face praf pe Turcu de la Puterea Dragostei! ”O pune la întins seara când se culcă. O are în sertar ca proteza!!!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies