Ana Lintaru are iubit? Imaginea care o dă de gol pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care s-a iubit cu Bogdan Mocanu

Ana Lintaru, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu din casa Puterea Dragostei, este din nou îndrăgostită?

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ana Lintaru, frumoasa blondă de la Puterea Dragostei care s-a iubit cu Bogdan Mocanu, a rămas în atenția fanilor emisiunii, asta și pentru că aceasta a avut numeroși susținători. Ana Lintaru a păstrat legătura cu foștii săi colegi de la Puterea dragostei, în ultima perioadă a fost vedetă și în câteva videoclipuri ale artiștilor de la noi.

fara descriere

De la despărțirea de Bogdan Mocanu, în urmă cu un an, Ana Lintaru nu s-a afișat cu un alt bărbat, nici nu a vorbit despre viața sa sentimentală. Însă, de curând, Ana de la Puterea Dragostei a postat câteva fotografii cu ea extrem de sexy, în costum de baie.

Citeste si: Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” a fugit de acasă în plină epidemie! ”Nu aveam cum să rezist”

fara descriere

Într-una dintre poze, Ana Lintaru este cu spatele, în timp ce se aruncă într-o piscină. Poza este realizată de un bărbat, care inteționat, probabil, a lăsat să i se vadă o parte din picior. Să fie vorba despre noul iubit al Anei Lintaru? Fanii acesteia așa speră și își doresc să-l și cunoască pe bărbatul din viața Anei Lintaru de la Puterea dragostei.

Citeste si: Andra Volos o atacă din nou pe Anamaria Lintaru! ”Nu-mi place! Genul ei de frumusețe mă lasă rece”! Totul a pornit de la o provocare de a se demachia în direct

fara descriere

Citeste si: Bogdan Mocanu se întoarce în casa Puterea Dragostei!? Avem declaraţii exclusive! "M-am certat cu Andra..."

Ana Lintaru de la Puterea Dragostei a fost iubita lui Bogdan Mocanu

Ana Maria Lintaru a intrat în casa de la Puterea Dragostei în sezonul 1  la scurt timp după ce Bogdan Mocanu a hotărât să se despartă de Roxana Buzoiu, care îl înșelase.

fara descriere

Citeste si: Ana Maria Lintaru a spus, în sfârșit, adevărul! Cine a fost bărbatul care a despărțit-o de Bogdan Mocanu! ”Totul s-a terminat din cauza lui Andy”

Bogdan a fost atras de Ana și a încercat să aibă o relație cu ea. Erau la început de drum când Ana a părăsit emisiunea și s-a întors în țară. Chiar dacă Ana și Bogdan au ținut legătura la distanță, iar blonda l-a așteptat pe acesta la aeroport la întoarcerea acasă, relația dintre ei nu a continuat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate