Ana Lintaru de la Puterea Dragostei, super-sexy! Imaginile care sigur îl vor încânta pe Bogdan Mocanu

Ana Maria Lintaru, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, stârnește pasiuni chiar și acum, deși nu mai este în casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ana Maria Lintaru a intrat în casa de la Puterea Dragostei la scurt timp după ce Bogdan Mocanu a hotărât să se despartă de Roxana, care îl înșelase. Bogdan a fost atras de Ana și a încercat să aibă o relație cu ea. Erau la început de drum când Ana a părăsit emisiunea și s-a întors în țară. Chiar dacă Ana și Bogdan au ținut legătura la distanță, iar blonda l-a așteptat pe acesta la aeroport la întoarcerea acasă, relația dintre ei nu a continuat.

Citeste si: Anunț important pentru toți telespectatorii Puterea Dragostei! Andreea Mantea a dat vestea chiar azi

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre problemele de sănătate ale lui Bogdan Mocanu! Ce s-a întâmplat în ziua finalei!"Am luat două linguri de zahăr să îmi reglez glicemia” EXCLUSIV

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a întâlnit cu Roxana de la Puterea Dragostei, când a fost în România! A recunoscut tot ce s-a întâmplat între ei: „Am ajuns la mine și ea...”

fara descriere

După Bogdan Mocanu, Raju s-a declarat vrăjit de Ana Lintaru de la Puterea Dragostei

Deși nu a stat prea mult în casa de la Puterea Dragostei, Ana Lintaru a reușit să stârnească pasiuni chiar și în rândul concurenților din sezonul doi. Cea mai recentă ”victimă” a Anei, chiar de la distanță este Raju, care a declarat recent că a făcut o pasiune pentru blondă și că și-ar dori tare mult ca ea să fie din nou în casa de la Puterea Dragostei.

Ana nu și-a exprimat încă dorința de a se întoarce în show și, mai mult decât atât, îți vede de viața ei, de vacanțe și de prietenii ei. Recent, tânăra a fost într-o vacanță iar pozele postate pe pagina ei de socializare probabil că vor stârni noi pasiuni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate