Ana Maria, adevărul despre relația cu Bogdan Mocanu: „Aș vrea să fiu mult mai ambițioasă...”

Ana Maria a dezvăluit câteva lucruri pe care nu le-a mai spus despre ea. Ce nu știu telespectatorii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Ana Maria de la Puterea dragostei a răspuns celor mai incomode întrebări. Concurenta care este la un pas de a forma un cuplu cu Bogdan Mocanu a vorbit despre relația ideală și despre ce caută la bărbatul de lângă ea.

Fosta iubită a lui Andy a dezvăluit ce și-ar dori să schimbe la ea.

„Pentru mine, cuvântul iubire înseamnă cuvântul respect. De aici se nasc multe lucruri. E ceva pur pentru mine și sper că o voi găsi aici în casă.

Aș vrea să fiu mult mai ambițioasă și să am mai multă încredere în mine și sper să reușesc să fiu mult mai dezinvoltă. Nu am început așa cum voiam, dar sper că se va schimba acest lucru. O nuntă de vis trebuie să fie cu oamenii cei mai importanți și să aibă o poveste, să îi descrie pe ambii miri și să fie exact după cum își doresc ei”, a spus concurenta.

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a anticipat dezastrul PSD la alegeri! Victor a plecat în vacanţă la Paris!

Citeste si: Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc! Faimoasa de la Exatlon a visat mereu să obţină binecuvântarea Suveranului Pontif!

Citeste si: Florin Salam l-a făcut praf pe Liviu Dragnea! Celebrul manelist l-a pus la colț pe fostul lider PSD

Ana speră să își găsească dragostea în casă

Sper și îmi doresc. Simt că da”, a mai spus Ana.

Fetele mi se par cele mai ok, mă așteptam să fie mai arogante și sper să rămânem în relații bune până la final.

Partenerul ideal ar trebui să mă completeze cum și eu ar trebui să îl completez și să mă facă să fiu fericit și să îmi ofere dragoste și respect. Greu de spus cu dragostea la vedere. Să mă facă să fiu fericită. Să îmi ofere dragoste și respect. Cred într-o atracție fizică și într-o chimie puternică. Felul în care vorbește și se comportă, chiar și cu ceilalți. Mă atrage foarte mult vocea unui bărbat. Prima mea dragoste a fost prin liceu și a durat ceva până să îl cuceresc.

Cu cine credeți că aș putea forma un cuplu? Oare să fie Bogdan, oare să nu fie el?”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate