Ana-Maria Barnoschi, de urgenţă la medic! Uite ce a păţit vedeta! "Am făcut un accident!" VIDEO EXCLUSIV!

Ana-Maria Barnoschi, de urgenţă la medic! Uite ce a păţit vedeta!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Frumoasa Ana-Maria Barnoschi are un program extrem de încărcat. Prinsă între filmări, şedinţe foto, concerte şi emisiuni, protagonista noastră abia îşi mai găseşte timp liber să se odihnească.

fara descriere

Fiecare minut care nu se regăseşte în agendă este preţios, iar vedeta are grijă să-l exploateze la maximum, să se relaxeze. Când apar însă problemele de sănătate, ştim cu toţii că acestea devin imediat o prioritate.

Citeste si: Ana-Maria Barnoschi, aventuri în trafic cu noua ei maşină. Vedeta şi-a cumpărat un autoturism de lux VIDEO EXCLUSIV!

Ana-Maria Barnoschi, de urgenţă la medic!"Mi-am petrecut jumătate din copilărie la dentist"

Iar cele dentare nu fac excepţie, mai ales dacă sunt însoţite de dureri apăsătoare. Protagonista noastră a avut dintotdeauna de "furcă" din cauza danturii, după cum ne-a povestit chiar ea, dar acum a găsit un medic stomatolog pe mâinile căruia se lasă mereu, cu încredere.

fara descriere

"Am probleme cu dantura de la nouă ani. Mi-am petrecut jumătate din copilărie la dentist. Am avut un accident iar de atunci am mers de două ori pe săptămână la dentist. L-am ales pe domnul doctor Jona Yousif pentru că îmi place cum lucrează şi ce face, iar dinţii lucraţi de dânsul nu par falşi. Majoritatea stomatologilor pun faţete excesiv de albe şi inestetice. Aşa mi se pare mie, cel puţin. Iar ce face doctorul Jona se apropie mult de aspectul natural, exact ce îmi doresc eu", a declarat Ana-Maria Barnoschi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Ana-Maria Barnoschi l-a scos din pepeni pe Giani Kirita! Totul s-a intamplat in platoul “Roata Norocului”

fara descriere

Deunăzi, tânăra a fost surprinsă de paparazzi când ieşea de la clinica medicului ei. Frumoasa Ana era însoţită de iubitul ei, Marian, care i-a oferit suport moral, dar şi de medicul care despre care am vorbit mai sus.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate