Ana-Maria Barnoschi, injecții în scalp împotriva căderii părului!

Ana-Maria Barnoschi a făcut injecții în scalp împotriva căderii părului! Coprezentatoarea de la “Roata Norocului” și-a rezolvat problemele cu “podoaba capilară”.

Autor: Mihai Dragan

In articol:

Ana-Maria Barnoschi s-a confruntat cu probleme ale scalpului, mai exact a început să-i cadă părul destul de tare, asta probabil din cauza că l-a agresat mai mult.

Vedeta a optat pentru terapia cu plasmă îmbogățită cu trombocite obținute din recoltarea sângelui propriu. 

Barnoschi a obținut rezultate spectaculoase după 4 ședințe!

“Din multitudinea de terapii disponibile pentru pierderea părului, în ultimii ani s-a impus o metodă naturală 100%. Este vorba despre folosirea factorilor de creștere ai propriului organism pentru refacerea pielii și a foliculilor piloși. Terapia Vampir (PRP) reprezintă o procedură medicală de reîntinerire a pielii prin refacerea structurii ei. Am făcut a patra sedință și rezultatele sunt excepționale!”, spune Ana-Maria Barnoschi.

Dr. Daniela Diveica alaturi de Ana Maria Barnoschi
Dr. Daniela Diveica alaturi de Ana Maria Barnoschi

Citeste si: Ana Barnoschi, îngenuncheată de pierderea tatălui său: ”Primul Crăciun fără tine, TATA”

 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

“Acesta este un tratament revoluționar datorită faptului că stimulează capacitatea naturală a organismului de regenerare.

Astfel, duce la formarea unui țesut cutanat mai ferm, mai tânăr. Terapia “Platelet Rich Plasma” este una dintre cele mai noi proceduri folosite în medicina și chirurgia estetică pentru regenerarea pielii. Este consacrată deja sub denumirea de “Lifting vampir” sau chiar “terapia Dracula“”, spune Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Specialiștii susțin acest tip de terapie, pentru ca, având în vedere faptul că serul injectat provine din propriul sânge, este vorba despre o totală biocompatibilitate.

  NU există risc de alergii, respingere de către organism sau alte efecte adverse! Este considerată o metodă naturală, folosindu-se exclusiv celule proprii.

Metodă sigură și recuperare imediată

  • tratamentul se face cu anestezie locală; nu necesită timp de recuperare
  • produsul injectabil este complet natural și sigur, NU produce alergii sau reacții secundare nu lasă cicatrici, ci doar o ușoară roșeață locală care dispare după o zi de la tratament. Durează aproximativ 15 minute, ce necesită doar o anestezie ușoară prin crema anestezică ce se lasă să acționeze aproximativ 45 minute înaintea procedurii pentru un maxim de confort.

 

Citeste si: Cum arată brazii împodobiți ai vedetelor! Avem imagini spectaculoase!

 

Terapia aceasta produce o întinerire structurală, la nivel celular. Sunt necesare doar 2- 3 ședințe la interval de 4 săptămâni și apoi repetarea procedurii după 6 luni sau 1 an.

Cum se realizează "Terapia Vampir"?

" Primul pas este recoltarea sângelui. Se recoltează o cantitate mică de sânge venos, la fel ca la analizele de sânge uzuale.​ Apoi, pasul doi este centrifugarea lui. Prin centrifugare într-un aparat special are loc separarea de plasma concentrată în trombocite și factori de creștere implicați în stimularea și formarea de noi fibre de colagen. Pasul trei: activarea plasmei. Și pasul patru injectarea plasmei. Mai exact, plasma obtinută se va injecta în anumite zone/ puncte specifice, bine determinate de pe scalp”, mai spune Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies