Ana Maria, dezamagire totala! A parasit Vocea Romaniei in lacrimi - Smiley si Moga au criticat-o dur: "N-a vrut sa incerce! Doar pentru ca s-a lansat ca artist, asta nu iti ofera garantia ca o convingi aici"

Ana Maria Georgescu si-a incercat norocul la Vocea Romaniei, dar nu a reusit sa impresioneze in confruntari.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAna Maria Georgescu nu a reusit sa il impresioneze pe Smiley, care nu a ales-o sa mearga mai departe in concursul Vocea Romaniei.Antrenorul a decis sa mearga in continuare cu cealalta concurenta, Alina.

fara descriere"Nu inseamna nimic faptul ca parasesti concursul. Inseamna doar ca intr-o zi cineva a cantat mai bine decat tine. Nu le-a placut piesa. Alina pare mai dornica. Ana Maria zicea ca incearca, dar nu prea incerca. Imi place sa lucrez cu oameni deschisi, fara prejudecati. In meseria asta pe care ne-am ales-o, daca incetezi sa incerci, incetezi sa evoluezi", a spus Smiley.

fara descriere"Foarte bine ca a venit la Vocea, a aflat toata lumea ca s-a intors ca s-a apucat de cantat. Trebuie sa isi faca piese si sa o ia de la capat. Iti trebuie ceva curaj sa vii la Vocea Romaniei dupa ce te-ai lansat ca artist, pe de alta parte asta nu iti ofera garantia ca o convingi aici", a spus Moga.

fara descriere"Nu mi-a placut piesa, nu am simtit ca mi se potriveste. Speram in a doua sansa. Asta a fost ultima incercare. Nu fac eu lectii de dreptate, nu asta e scopul", a spus Ana Maria.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate