Ana Maria Lintaru are ghinion în dragoste? Cu cine a împărțit camera de Revelion frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei

Ana Maria Lintaru a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei, fanii emisiunii vorbind frumos despre blonda, care deși nu a stat prea mult în emisiune, le-a furat inimile.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ana Lintaru a fost iubita lui Andy, înainte de a intra în emisiune, a încercat în casa Puterea Dragostei, să aibă o relație cu Bogdna Mocanu, care abia se despărțise de Roxana. A plecat însă din emisiune, iar relația ei cu Bogdan nu a continuat. Ana Lintaru a rămas însă în atenția fanilor Puterea Dragostei și datorită faptului că frumoasa blondă a păstrat legătura cu foțtii concurenți.

fara descriere

Ana e prietenă bună cu Simina, cu Raluca Munte și cu Simona. De altfel, acestea, alături de alți foști și actuali concurenți de la Puterea Dragostei, s-au întâlnit la munte, unde au și petrecut Revelionul. Ana Lintaru a arătat spectaculos la petrecerea de Revelion, rămânând în preferințele telespectatorilor Puterea Dragostei printre cele mai frumoase concurente.

Însă, mulți sunt cei care cred că Ana este ghinionistă în dragoste. Asta și pentru că de când a ieșit de la Puterea Dragostei, fumoasa blondă nu a fost văzută în compania vreunui bărbat. Mai mult, acum de Revelion, Ana a fost doar cu gașca de la Puterea Dragostei, iar în cameră a stat cu Simona, fosta ei colegă de show.

fara descriere

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Pirui vorbește în premieră despre relația avută cu Livian la Puterea dragostei! ”A fost o atracție, ne-am plăcut”! Declarații de la Istanbul

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Bogdan Mocanu pentru Andra la două luni de la ieșirea din casa Puterea dragostei. ”Cum să nu-l iubești”

Citeste si: Ce decizie a luat Raluca de la Puterea dragostei de Sărbători după ce s-a despărțit de iubit! Fosta concurentă a plecat în Germania

Ana Lintaru, despre despărțirea de Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei

Ce spune Ana Lintaru despre Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei

După terminarea primului sezon al emisiunii, toți fanii au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce se întâmplă între Bogdan Mocanu și Ana Lintaru și dacă își vor mai da o șansă. Mocanu a acceptat să continue și în sezonul doi, dacă Ana va reveni în casa Puterea dragostei. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar cei doi s-au despărțit, fără să ofere prea multe detalii.

Ana a dezvăluit pe Instagram ce s-a întâmplat, de fapt, între ei, și cum s-a ajuns la despărțire:„Ca un rezumat, el a ales să se întoarcă în emisiune, iar eu nu îmi mai vedeam locul în ecuație, dar tot răul spre bine, el a fost mai norocos și și-a găsit pe cineva. Păi m-a tot învinovățit de faza din club de la ziua Siminei, asta e singura greșeală”, a spus Ana Lintaru atunci. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate