Ana-Maria Lintaru de la Puterea Dragostei a apelat la medicul estetician! Fanii nu au reacționat prea bine când au văzut ce și-a făcut la față

Ana-Maria Lintaru a mers la estetician pentru o procedură la față, dar nu toți urmăritorii au fost încântați de rezultat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ana-Maria Lintaru de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai iubite concurente din show-ul de la Kanal D. Deși a petrecut mult mai puțin timp în emisiunea de la Istanbul decât alte concurente, a reușit să cucerească inimile telespectatorilor, acum fiin durmărită de peste 200.000 de persoane pe pagina ei de Instagram.

fara descriere

Frumoasa Ana-Maria a luat-o pe urmele multor fete din România și a decis să-și îmbunătățească aspectul fizic. A început prin a-și pune aparat dentar pentru a-și corecta dantura. Ulterior, a apelat la o procedură la nivelul feței prin care și-a făcut mandibula mai proeminentă.

Citeste si: Andra Volos, noua concurentă de la Puterea Dragostei, e superbă! Cum arăta, însă, înainte de a ajunge la medicul estetician! Nu era deloc diva de acum

fara descriere

Ana-Maria Lintaru de la Puterea Dragostei a ajuns la medicul estetician

Ana-Maria Lintaru a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care se vede că acum mandibula ei este mai promeninetă.

fara descriere

„Am apelat la Angelina’s Jawline. Prin aceasta procedura poţi obţine profilul perfect prin sculptarea mandibulei și augmentarea bărbiei: această procedura are rolul de a mari şi de a crea un echilibru la nivelul fetei prin corectarea unei structuri mandibulare deja existente. ☺️”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Nu toți fanii au fost încântați de schimbare. „Mai modifică tu mult... Să nu arăți ca un travestit... Nu te mai prosti, ești frumoasa așa 😂”, i-a scris o urmăritoare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate