Ana-Maria Lintaru de la Puterea Dragostei a apelat la medicul estetician! Fanii nu au reacționat prea bine când au văzut ce și-a făcut la față

Ana-Maria Lintaru a mers la estetician pentru o procedură la față, dar nu toți urmăritorii au fost încântați de rezultat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ana-Maria Lintaru de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai iubite concurente din show-ul de la Kanal D. Deși a petrecut mult mai puțin timp în emisiunea de la Istanbul decât alte concurente, a reușit să cucerească inimile telespectatorilor, acum fiin durmărită de peste 200.000 de persoane pe pagina ei de Instagram.

Frumoasa Ana-Maria a luat-o pe urmele multor fete din România și a decis să-și îmbunătățească aspectul fizic. A început prin a-și pune aparat dentar pentru a-și corecta dantura. Ulterior, a apelat la o procedură la nivelul feței prin care și-a făcut mandibula mai proeminentă.

Citeste si: Andra Volos, noua concurentă de la Puterea Dragostei, e superbă! Cum arăta, însă, înainte de a ajunge la medicul estetician! Nu era deloc diva de acum

Ana-Maria Lintaru de la Puterea Dragostei a ajuns la medicul estetician

Ana-Maria Lintaru a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care se vede că acum mandibula ei este mai promeninetă.

„Am apelat la Angelina’s Jawline. Prin aceasta procedura poţi obţine profilul perfect prin sculptarea mandibulei și augmentarea bărbiei: această procedura are rolul de a mari şi de a crea un echilibru la nivelul fetei prin corectarea unei structuri mandibulare deja existente. ☺️”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Nu toți fanii au fost încântați de schimbare. „Mai modifică tu mult... Să nu arăți ca un travestit... Nu te mai prosti, ești frumoasa așa 😂”, i-a scris o urmăritoare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate