Ana Maria Mărgean câștigă Marele Premiu de la Românii au talent 2021, sezonul 11. Reacția concurentei: „Le mulțumesc profesorilor!”

În Marea Finală Românii au talent 2021, sezonul 11, au luptat pentru premiu 11 concurenți!

Cine este câștigătorul Românii au talent 2021, sezonul 11
Ana Maria Mărgean
Autor: Loredana Dobre

In articol:

În finala Românii au Talent 2021 s-au luptat pentru Marele Premiu 11 concurenţi: Duo Turkeev, Daria Batschi, Narcisa Ungureanu, Art of Robots, Rareş Trufea, Dean Bowman, Ana Maria Mărgean, GIM, Remi Martin, Filip Cioc şi Magitot.

Ana Maria Mărgean este câștigătoarea Românii au talent 2021, sezonul 11

În urma voturilor acordate de public, Ana Maria Mărgean este învingătoarea sezonului 11 Românii au talent, care și-a adjudecat Marele Premiu în valoare de 120.000 de euro. „ Vreau să le mul ț umesc telespectatorilor că m-au votat, profesorilor de canto și actorie, prietenilor și mai ales familiei,” a spus emoționată concurenta.

Citeste si: Art of Robots câștigă premiul de originalitate la Românii au talent 2021, sezonul 11. Concurenții încasează un cec de 10.000 de euro

Citeste si: Românii se vor putea opera gratuit în sistemul sanitar privat! Noul OUG va aduce mai multe schimbări în Sănătate- bzi.ro

GIM ocupă locul doi și câștigă un premiu în valoare de 20.000

de euro, în timp ce trupa Art of Robots, concurenții care ocupă locul trei, pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de euro. 

Cine este Ana Maria Mărgean de la Românii au talent 2021

Ana Maria Mărgean este o fetiţă de 11 ani din Galaţi, care a ajuns în finala de la Românii au Talent 2021, după ce în semifinală a cântat în duet alături de păpuşa ei, Doamna Stela. 

„A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. Acest concurs a schimbat întreaga mea viaţă. Când a apăsat Andra, butonul, am rămas şocată. Pierdusem şirul, adică nu mai ştiam ce se întâmplă. Eram în al nouălea cer. A fost un miracol. Golden Buzz-ul mi-a schimbat total viaţa. Toată lumea m-a apreciat pe mine şi pe Lizzie. Mă bucur că momentul meu a ajuns la inimile multor persoane care urmăresc această emisiune”, a spus fetiţa în semifinală.

Citeste si: Florin Călinescu, despre vocile artiștilor consacrați din România: „Toţi dau rateuri când cântă live” Ce a spus despre vocea Andrei

Ana Maria Mărgean şi-a descoperit talentul în urmă cu doi ani şi a început să exerseze pe perioada pandemiei, atunci când nu avea prea multe de făcut.  „Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat. Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a spus fetița în preselecţii.

Art of Robots câștigă premiul pentru originalitate la Românii au talent 2021

Maria Rădeanu, Duo Turkeev, Art of Robots şi Daria Batschi au fost propuşi de juriu pentru Premiul de Originalitate de la Românii au Talent 2021. Cele mai multe voturi le-a primit trupa Art of Robots, care și-a adjudecat premiul în valoare de 10.000 de euro. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Legătura incredibilă dintre Andra Mihail de la Chefi la Cutițe 2021 și cea mai iubită concurentă de la Survivor România

Andra Mihail de la Chefi la cuțite 2021, în costum de baie! E mai fierbinte ca orice tigaie cu ulei încins! Galerie foto

Feli, mamă pentru a doua oară? Cântăreața își dorește asta de mult timp

Horoscop Zilnic Marți 22 Iunie 2021: O stare de spirit plină de energie pozitivă atrage cu sine succesul și fericirea

Un actor extrem de cunoscut, în stare GRAVĂ! În cele din urmă, probabil că mă va ucide

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Știai că mănânci OTRAVĂ și nici nu îți dai seama? Este pitit în toate produsele, sub tot felul de nume false

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies