WOW

Ana-Maria Mocanu, transformare spectaculoasa! Iata cum au schimbat-o operatiile estetice! FOTO COMPARATIV

Ana-Maria Mocanu s-a transformat de-a lungul anilor, nu doar datorita operatiilor estetice pe care si le-a facut la nivelul fetei. Fosta asistenta tv si-a schimbat look-ul de nenumarate ori.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Ana-Maria Mocanu, transformare spectaculoasa! Iata cum au schimbat-o operatiile estetice! FOTO COMPARATIVicon photo

Ana-Maria Mocanu si-a vopsit parul in mai toate culorile, de-a lungul timpului. A fost atat blonda, cu parul foarte lung, cat si roscata sau castanie. (Vezi AICI cum arata sora Anei Mocanu)

Acum, fosta asistenta tv s-a tuns mai scurt si are parul in doua nuante, ombre.

Schimbarea majora insa se vede la chip. Ana-Maria Mocanu s-a lasat de multe ori pe mana specialistilor ca sa-si mareasca buzele, sa-si modifice nasul sau sa-si rotunjeasca pometii si sa scape de cearcane si riduri.

Cert este ca acum vedeta pare cu totul alta persoana fata de cea care era cand s-a lansat in showbiz. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune