Vedete

Ana-Maria, noua concurentă de la Puterea Dragostei, însărcinată? Imaginea cu burtica i-a pus pe gânduri pe fani

Ana-Maria, cea mai nouă fată care a pășit pragul casei Puterea Dragostei, a publicat o fotografie în care pare însărcinată. Cum arăta burtica ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ana-Maria este cea mai nouă concurentă din emisiunea Puterea Dragostei. Dacă judecăm după fimulețele și fotografiile publicate de ea pe pagina ei de Instagram, blondina ar putea fi cea mai glumeață fată din casă.

Într-una dintre fotografiile pe care ea le-a împărtășit cu prietenii virtuali, Ana-Maria are o burtică suspectă pe care o ține cu mâinile, așa cum fac femeile gravide când pozează. Din fericire pentru fanii emisiunii și pentru concurenții care aspiră la inima ei, noua concurentă nu este însărcinată și nici nu a fost. Imaginea este încă una din glumele ei și este, cel mai probabil, făcută după o masă copioasă.

Citeste si: Cele mai dramatice scene petrecute între Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Departe de ochii lumii, el a recunoscut: „Nu aș vrea să stau lângă alta, știi că nu aș putea”

Citeste si: Puterea Dragostei: Momente dramatice în casa fetelor! Roxana și Alex Zănoagă s-au îmbrâncit pe scări! Ce a fost în stare să-i facă lui Bogdan Mocanu

Citeste si: Puterea Dragostei: Roxana vrea să plece din emisiune din cauza lui Bogdan Mocanu: „Nu pot să-l văd cum stă lângă o leșinată ca asta”

Roxana a amenințat că pleacă din emisiune după ce l-a văzut pe Mocanu cu Ana-Maria

„Nu mai rezit în emisiunea asta. Mor de nervi. Nu pot să-l văd cum stă lângă o leșinată ca asta. Nu mai vreau să stau aici, vreau să plec acasă. Dacă m-am despărțit de el, nu mai am ce să caut aici”, a spus Roxana printre lacrimi. „E dureros să stau lângă el și să îl văd și el să nu mă vadă. Dacă mă plăcea și mă iubea foarte mult, nu stătea lângă ea. Andy m-a pupat pe jumate de gură și Bogdan nu a văzut. E diferit. Eu până nu văd cu ochii mei, nu mă interesează”, a explicat ea.

Galerie foto  Urmatorul articol