Ana Maria Pal de la Survivor România, amenințată cu bătaia și pușcăria! Ce s-a întâmplat după ce Daily Mail a scris despre capul în gură aplicat lui Andrei

Ana Maria Pal de la Survivor România 2020 a devenit ”faimoasă” pe întregul mapamond după Daily Mail a scris despre capul pe care i l-a dat în figură lui Andrei Ciobanu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ana Maria Pal a devenit ținta unor reacții uluitor de vehemente venite de pe întreg mapamondul după ce l-a făcut KO pe Andrei Ciobanu la Survivor România 2020. Articolul din Daily Mail care a relatat atacul ”faimoasei” la adresa rivalului ei a strâns aproape 400 de comentarii dintre care majoritatea condamnă violența de care a dat dovadă luptătoarea.

fara descriere

Comentariile vin din Marea Britanie, Statele Unite, Australia sau Franța și majoritatea spun că Ana Maria ar trebui să meargă la închisoare pemtru gestul ei. ”Dacă ar fi fost invers, tipul ăla ar fi fost acum într-o închisoare din Republica Dominicană”; ”Unde este poliția domincană?”; ”5 ani la închisoare”; ”Justiția în România este o glumă”, au comentat cititorii pe forumul publicației.

fara descriere

Citeste si: Emanuel Neagu, Razboinicul de la „Survivor Romania”, pe punctul de a-si pierde fratele geaman: "Era legat de pat..."

Citeste si: Familia lui Andrei Ciobanu: TOTUL despre sărutul dintre războinic și Karina la Survivor România! Reacția lui a luat prin surprindere pe toată lumea

Citeste si: Ana Pal, motivele din spatele gestului regretabil care a făcut înconjurul lumii: „Îmi doream să câștig proba pentru a afla ce face copilul meu”

fara descriere

Cei mai scandalizați dintre străinii care au citit despre fapta Ana Mariei s-au mutat pe pagina de socializare a acesteia și au continuat ”linșajul” acolo. Românca a primit amenințări cu bătaia, a fost înjurată în mai multe limbi și i s-a transmis că nu mai are ce căuta în viața sportivă.

fara descriere

Ana Maria Pal nu a reacționat la valul de ”hate” primit pe toate canalele posibile, singurul comentariu postat de ea fiind acela de pe pagina Dianei Belbiță, prin care își cerea scuze pentru gestul ei nesportiv însă în care explica că la televizor s-a văzut ”mult mai rău” decât a fost în realitate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate