Ana Maria Prodan i-a sarit in ajutor Denisei Manelista, dar refuza sa vorbeasca despre asta! De ce? Sexy-impresara nu scoate nici un cuvant despre plecarea in Cuba, desi s-a oferit sa achite ea toate costurile pentru tanara cantareata EXCLUSIV

Peste cateva zile se vor implini 3 luni de cand Denisa Raducu se confrunta cu probleme grave de sanatate. De curand, a aparut o raza de speranta: Anamaria Prodan e convinsa ca Denisa Manelista ar putea sa fie vindecata cu un tratament minune, pe cat de rar, pe atat de costisitor, care se practica in spitalele din Cuba.

Autor: S.A.

Acestia spun ca familia cantaretei ar fi avut o singura rugaminte cand a vorbit cu impresara despre plecarea Denisei in Cuba.  „Doar atat au rugat-o, sa fie discreta si sa nu ofere informatii despre starea Denisei. Anamaria face tot ceea ce face din omenie, din compasiune, asa ca i-a asigurat de buna sa intentie si de tacerea sa. Unii au sarit sa-si dea cu parerea, spunand ca starea Denisei nu este buna de vreme ce Ana nu vorbeste despre ea. Nu-i adevarat! Anamaria tace si o va face in continuare pentru ca asa a promis! Aici nu este vorba despre publicitate sau o stire mondena. E o chestiune serioasa. o situatie reala de viata!”, ne-au spus apropiatii Anamariei Prodan.  

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies