Ana Maria Prodan n-a fost cuprinsa inca de spiritul sarbatorilor, dar face "urari"

Ana Maria Prodan nu-si uita si nu-si iarta dusmanii, nici macar in pragul sarbatorilor de iarna. Sotia antrenorului Stelei a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur, dupa ce inca doi jucatori impresariati de Ana Maria Prodan au fost acuzati de blat, pe gsp.ro.

Distribuie pe:

fara descriereJucatorii impresariati de Ana Maria Prodan fac lucruri traznite. Ultimii doi care au devenit suspecti de blat sunt brazilienii Paulinho si Cleiton. Cei doi fotbalisti ai Universitatii Cluj au fost eliminati in partida cu Gloria Bistrita (0-0), decisiva pentru evitarea retrogradarii. Dupa acea partida, in vestiarul clujenilor s-a vehiculat ideea ca brazilienii au luat cartonase rosii pentru a evita intalnirea cu Steaua, de luni, 10 decembrie. Dupa materialul aparut pe gsp.ro, Ana Maria Prodan a reactionat pe pagina de Facebook.

Declaratia Anei Maria Prodan, nemodificata: "Sa dea Dumnezeu praful si pulberea sa se aleagă de ei si de familiile lor acum in prag de sarbatori....de cei ce arunca cu noroi in familia mea, in jucătorii mei....am muncit mult prea mult sa ajung aici sa pot permite tuturor idiotilor,nespalatilor si incultilor sa arunce cu noroi de fiecare data cum le vine pe chelie. Deci fara sa-mi para rau va urez moarte celor care ne ginditi raul sau faceţi acuzaţii nefondate la adresa mea si a familiei mele. Nu uitati ca atunci cind spun aşa ceva...praful se va alege de voi si familiile voastre. Pt cei buni si drepti ....ce mi doresc mie va doresc si voua".
fara descriereMesajul Anei pentru dusmani

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate