Ana Mocanu a rămas fără iubit, dar s-a îmbogățit! Dezvăluiri exclusive despre cea mai sexy asistentă TV

Ana Mocanu, considerată cea mai sexy asistentă TV de la noi, a revenit, de ceva vreme, în lumea dansului, ea având grijă ca recitalurile unor maneliști celebri să aibă parte de ”sare și piper” în show-urile pe care le susțin.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

După ce a încercat să își mai dea o șansă alături de bărbatul pentru care renunțase la România, la postul de asistentă Tv și la contractele bănoase ca și dansatoare, Ana Mocanui și-a dat seama că relația lor este una fără viitor.

Citeste si: Imagini interzise minorilor cu Loredana Chivu! Șocant, cu ce și-a ascuns blonda piercingul făcut în zona intimă

Citeste si: Ana Mocanu a rupt logodna cu Giani: „M-am simțit măritată”

Citeste si: Împăcare bombă în showbiz! O celebră asistentă TV s-a întors în brațele bărbatului de care nu mai voia să audă

Din acest motiv, după îndelungi discuții cu fostul ei iubit, Ana Mocanu și tânărul pentru care renunțase la tot, au decis să se despartă în relații amiabile, iar frumoasa asistentă TV a revenit la obiceiurile care i-au adus celebritatea. Și, normal, mai toți maneliștii au sesizat oportunitatea unor show-uri cu adevărat memorabile, motiv pentru care, acum, Ana Mocanu are suficiente contracte pentru ca viața ei să fie una extrem de aglomerată. Normal, cum senzuala asistentă Tv este deja ”un nume” în domeniul acesta, tarifele percepute nu sunt deloc mici, apropiații Anei Mocanu dezvăluindu-ne chiar că este printre cele mai scumpe vedete din domeniu.

fara descriere

”Ana Mocanu câștigă mai bine decât mulți maneliști. E adevărat, ea nu face playback, este nevoită să danseze o noapte întreagă și nu e chiar ușor. Dar au fost momente în care a cerut, pentru reprezentații din străinătate, și 2.000 de euro, la care s-au adăugat, normal, transportul, cazarea și masa. E adevărat, pe lângă tariful cerut, ea mai câștigă și alți bani, că toți se înghesuiesc, când începe ea să danseze să îi bage bani la sutien, mai face câteva sute și așa. Dar, până acum, cred că este cea mai iubită dansatopare de manele de la noi”, ne-a dezvăluit unul dintre maneliștii care o solicită adeseori pentru show-urile lui din străinătate.

 

Ana Mocanu, cumințită de iubit

Ana Mocanu, după ce ani la rândul, a fost cea mai iubită asistentă TV, a dispărut o bună bucată din peisajul monden românesc. Motivul, recunoștea ea, era iubitul pe care și-l făcuse, alături de care a petrecut o bună bucată de vreme în Spania.

fara descriere

Cu toate acestea, cei doi au luat, în toamna trecută, decizia de a se întoarce, definitiv în România și de a-și deschide o afacere, împreună, aici. Revenită în țară, Ana Mocanu a devenit imediat un adevărat influencer, paginile ei de socializare fiind pline de promovări pentru anumite produse. ”Mă ocup şi de copil, mă ocup intens. O să ne căsătorim când o să fie timpul”, a declarat Ana Mocanu, atunci când a fost întrebată de relația pe care o are cu iubitul ei.

Din păcate, relația dintre Ana Mocanu și iubitul ei s-a sfârșit, iar acum frumoasa asistentă TV s-a dedicat, în întregime, carierei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate