Ana Mocanu, implicată într-o escrocherie uriașă! Vedeta este disperată

Ana Mocanu a cunoscut celebritatea ca asistentă TV, formele de invidiat ale minionei dansatoare și felul lipsit de inhibiții în care se lăsa fotografiată pentru pictoriale incendiare făcând-o o adevărată vedetă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Doar că, odată cu statutul de vedetă, Ana Mocanu a constatat că apar și neplăcerile inerente, focoasa dansatoare fiind pusă, de curând, într-o situație dificilă.

Citeste si: Ana Maria Mocanu a ajuns să semene perfect cu... Bianca Drăgușanu! Dovada FOTO

Citeste si: Anamaria Mocanu se pregateste de nunta: "Inca astept inelul"! Vedeta s-a intors definitiv in tara dupa cativa ani petrecuti in Spania

Citeste si: Ana Mocanu si-a schimbat look-ul! Dupa ce si-a mai facut o interventie estetica, fosta asistenta TV i-a uimit din nou pe fani

Mai exact, pe rețelele de socializare, profitându-se de numele ei, s-au creat o mulțime de conturi false, dar care au avut o priză suficientă la public pentru a fi folosite în escrocherii. Astfel, unul dintre conturile false făcute cu numele Anei Mocanu, având câteva zeci de mii de utrmăritori deja, cere celor care vor să le fie promovate produsele să se facă o anumită plată, în bitcoin, pentru ca dansatoarea să facă reclame anumitor lucruri. ”Promovez pagini de instagram pe pagina mea. Plata se face în bitcoin. Cei interesați, mesaj privat”, este enunțul care a scos-o din minți de supărare pe Ana Mocanu, aceasta fiind decisă să pună punct cât mai repede poveștii cu pricina, cerându-le fanilor ei să raporteze în număr cât mai mare pagina ca fiind falsă.

fara descriere

Ana Mocanu, cumințită de iubit

 

Ana Mocanu, după ce ani la rândul, a fost cea mai iubită asistentă TV, a dispărut o bună bucată din peisajul monden românesc. Motivul, recunoștea ea, era iubitul pe care și-l făcuse, alături de care a petrecut o bună bucată de vreme în Spania. Cu toate acestea, cei doi au luat, în toamna trecută, decizia de a se întoarce, definitiv în România și de a-și deschide o afacere, împreună, aici. Revenită în țară, Ana Mocanu a devenit imediat un adevărat influencer, paginile ei de socializare fiind pline de promovări pentru anumite produse. ”Mă ocup şi de copil, mă ocup intens. O să ne căsătorim când o să fie timpul”, a declarat Ana Mocanu, atunci când a fost întrebată de relația pe care o are cu iubitul ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate