Ana Muntean a recidivat. L-a înșelat din nou pe Florin?

Ana Muntean, femeia care a fost prinsă de soț cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel, este nimeni alta decâ fina lui Rareș Bogdan!

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Politicianul PNL i-a fost naș Anei, la nunta cu Florin Muntean, băiatul fostului șef de la Transgaz.

Imaginile video au făcut înconjurul țării. Însă de ce au ajuns ele pe internet la un an distanță după episodul rușinos de la Cluj? Escapada Anei cu Marica a fost iertată de Florin, care a mai dat o șansă căsniciei lor de dragul celor doi copii pe care îi au.

De altfel, Ana Muntean a şi vorbit despre izolare şi viaţa de familie nu cu foarte multă vreme în urmă, în cadrul unui matinal, referindu-se la atenţia pe care o acordă copiilor.

“Nouă ne prieşte de minune carantina, stăm în casă, facem sport, mâncăm sănătos, avem grijă de copii”, spunea Ana Muntean, referindu-se la viaţa familiei Muntean în carantină.

Ana a recidivat?

Cu toate acestea, se pare că Ana, deşi poza în nevastă cuminte, a călcat iar strâmb, iar soţul acesteia a luat foc şi a decis să facă publică filmarea de anul trecut, notează Fanatik.

Cum a aflat? Florin Muntean o bănuia pe soție că nu s-a cuminţit după episodul Marica, așa că i-a cumpărat un telefon performant, cadou de Paște. Cadou pe care Ana Muntean l-a dezvăluit şi a ținut, cu această ocazie, să îi mulțumească soţului!

Ce nu ştia “nevasta Ana” este că soţul înşelat de “amanta Ana” i-a făcut un cadou otrăvit şi i-a asociat conturile de backup cu ale lui, ca să o poată urmări. Iar ce a urmat… e deja public!

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate