Ana Otvoș a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Alin! Bijuteria, din aur alb, cu diamant

Ana Otvoș a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alin.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ana Otvoș a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Alin. Războinica de la Exatlon sezonul 2 și-a afișat bijuteria din aur alb cu diamant la antrenamentele pe care le-a avut zilele trecute. De altfel, este singura bijuterie pe care Otvoș o poartă atunci când este la sală.

fara descriere

Ana și Alin au o relație de câțiva ani iar cei doi s-au cunoscut tot în sala de sport. ”Aici ne-am cunoscut. Automat am fost atras de fizic. E atentă, e drăgăstoasă, are o inteligență deosebită, e dură, deci nu te joci! Ana este singura femeie cu care aș face copii”, mărutrisea Alin cu ceva vreme în urmă.

Citeste si: Ana Otvoș a îmbărcat rochia de mireasă înaintea lui Beatrice Olaru! Cum arată războinica de la Exatlon?

Citeste si: Ana Otvoș nu suportă micii! ”Am fost forțată de antrenorul meu să-i mănânc”! Cum reușește războinica să arate perfect fără dietă?

fara descriere

Cei doi vor participa peste câteva zile la nunta lui Beatrice Olaru, iar acest eveniment pare să-l fi ”inspirat” oarecum pe Alin, care după 3 ani și jumătate de relație a cerut-o pe Ana în căsătorie. În plus, Otvoș a fost văzută, zilele trecute, probând o rochie de mireasă a unei celebre creatoare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate