Ana Otvoș de la Exatlon, sălbatică și rea într-o ședință foto sexy! Războinica ”a rupt” aparatele la sală după întoarcerea din Dominicană

Ana Otvoș este protagonista unei ședințe foto sexy realizată într-o locație nonconformistă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Ana Otvoș de la Exatlon promovează conceputl ”Girl Power” printr-o ședință foto sexy ”cu toți mușchii la vedere”. ”Războinica” a prezentat pe contul ei de socializare câteva imagini dintr-un shooting realizat de Irina Meiroșu și în care apare în costum de baie și pe tocuri. Locația în care sunt realizate fotografiile este una cât se poate de interesantă: într-o hală industriașă părăsită.

fara descriere

Ana Otvoș a revenit la antrenamentele obișnuite de dinaintea plecării în Republica Dominicană, acolo unde a participat la Exatlon sezonul 2 și unde a pierdut în jur de 12 kilograme dar și o bună parte din masa musculară. După câteva luni de muncă la sală, Ana și-a recăpătat forma fizică iar acum arată impecabil.

Citeste si: Iulian Pîtea, dezvăluiri emoționante despre marea lui dezamăgire în dragoste, Ana Laura Gonzales! ”Mă pregăteam să mă mut la ea” EXCLUSIV

Citeste si: Ce fac baietii de la "Puterea Dragostei" cand nu sunt filmati? "Romanii tot romani"

Citeste si: Sorin Oprea, adevărul despre relația cu Răzvan Ciobanu: „Mi-a dat țeapă”

Ana Otvoș s-a luptat cu obezitatea în copilărie

fara descriere

Puțină lume știe că Ana s-a apucat de sport în copilărie din cauza faptului că suferea de obezitate. Ea a practicat lupte libere și a ajuns la marea performanță, însă a renunțat când și-a dat seama că nu se poate înterține din acest sport. În prezent, ea lucrează ca antrenor de fitness la o sală de sport din București.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate