Ana Pal șochează din nou! După capul în plină figură dat unui războinic, o atacă dur pe Asiana. ”A stat după fundul Elenei să rămână în competiție”

Ana Pal a vorbit deschis despre prietenia dintre Asiana și Elena la Survivor România, punând accent pe interes mai mult decât pe o amiciție adevărată

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

În urmă cu mai bine de o lună, Ana Pal a devenit ținta unor reacții uluitor de vehemente venite de pe întreg mapamondul după ce l-a făcut KO pe Andrei Ciobanu la Survivor România. De la persoane de pe adresele de socializare până la cele care au comentat la articolul prezentat de celebra publicație ”Daily Mail”, care a relatat atacul ”faimoasei” la adresa rivalului său pe larg, toate au condamnat violența de care a dat dovadă luptătoarea în show-ul din Republica Dominicană.

Citeste si: Situație disperată pentru Ana de la Survivor România din cauza coronavirusului! ”Nu știu ce mă mai fac! Nu mai am serviciu și niciun ban! Mi s-a spus să plec acasă”

Citeste si: Ana Pal, dezvăluri cutremurătoare despre fratele ei bolnav! ”Medicii ne-au spus că mai trăiește un an! E greu, nu pot să mă uit la el cum moare!”

fara descriere

Ana Pal și-a cerut iertare de la Andrei Ciobanu! ”Îmi pare rău pentru gestul făcut”

Totuși, la întoarcerea în țară, eliminată din competiție, Ana Pal avea să regrete ce a făcut și să spună că, totul a fost doar o reacție de moment. ”Nu am vrut să dau în Andrei, nu era plănuit așa ceva, dar el m-a tot enervat în timpul probei, spunea că nu pot să dau la țintă, că este greu la Survivor. În plus, de multe ori, m-a mai șicant și atunci chiar nu am mai rezistat. Îmi pare rău pentru gestul făcut, și îi cer iertare adversarului meu. Am plătit un preț mare ieșind din concurs și sper ca lumea să nu mă condamne la nesfârșit. M-am dus în show pentru copilul meu și cei doi frați bolnavi. Am vrut poate prea mult să câștig”, a dezvăluit faimoasa la emisiunea Ștafeta mixtă, difuzată pe WOWbiz.ro

Citeste si: Declarație șoc a lui Ion Surdu despre bătăușa Ana de la Survivor România! ”Fiecare își asumă ceea ce face până la urmă! Ea o să își ia pedeapsa cu capul sus”! EXCLUSIV

fara descriere

Ana Pal a avut un atac dur la adresa Asianei Peng! ”A văzut cât de bine este Elena văzută de public. Dintr-odată, a început să fie numai pe lângă ea”

În mod surprinzător însă, faimoasa a mai avut de o reacție, nu fizică, dar la nivel declarativ destul de virulent, la adresa unei colege de echipă.

Astfel, după eliminarea Grațielei de marți, Ana Pal a avut un atac dur la adresa Asianei Peng! ”A stat după funul Elenei să rămână în competiție. La început ele nu erau apropiate, dar când Asiana a văzut cât de bine este cântăreața văzută de public, s-a schimbat și ea în competiție. Dintr-odată, a început să fie numai pe lângă Elena, cam așa am văzut eu lucrurile cât am stat acolo. Se fac jocuri și joculețe peste tot”, a comentat luptătoarea la Ștafeta mixtă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate